Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nem szánalmas, hogy a zsidó-vi...

Nem szánalmas, hogy a zsidó-világösszeseküvés mesékben mennyien hisznek ezen az oldalon is?

Figyelt kérdés
Nem kéne már felnőni?
2010. aug. 3. 18:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
kérdező, te miért vagy biztos benne, hogy ezek mesék? van rá bizonyítékod, hogy nem igaz? megjegyzem, az hogy ezek a dolgok nem mesék, egyre nyilvánvalóbbak, szóval...
2010. aug. 3. 19:20
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
van rá bizonyítékod, hogy igaz? (mármint azokon a girhes videókon kívül, amiket komplexusos emberkék készítenek hasonszőrűeknek)
2010. aug. 3. 21:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem szánalmas már, mit össze vergődnek már a zsidók, hogy összezavarják az embereket és még azt is próbálják elmosni, homályosítani ami nyilvánvaló?

Nevetséges már ez a miden este feltűnő néhány zsidó aktivista itt, aki kötelességének érzi, hogy jöjjön itt a demagóg szövegeivel és elterelje a figyelmet a valódi problémákról, elveszi a helyet valódi aktuális, szükségszerű politikai dolgok megvitatásától, amire ez a fórum szolgálna. Ehelyett valóban csak marad a zsidózás, nácizás, stb. Kit érdekel már ez?

2010. aug. 4. 03:16
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

21:28

Amiket leírtam (tegnap 18:34) TÉNYEK elég bizonyítékok nem? Ha meg nem látsz át valamit, akkor az isten se tudná elmagyarázni. Tudod az ilyen ok-okozati összefüggések megértéséhez azért bizonyos fokú intelligencia szükséges.

2010. aug. 4. 09:27
 15/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 03:16

jé nekem is ez a véleményem rólatok! :D

2010. aug. 5. 11:21
 16/17 anonim ***** válasza:

"Tudod az ilyen ok-okozati összefüggések megértéséhez azért bizonyos fokú intelligencia szükséges."

Hát igen, ezek aztána lényeges és komoly kérdések! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2010. aug. 5. 11:21
 17/17 anonim ***** válasza:

11.21 csupán annyi az óriási különbség közöttünk, hogy én a saját anyaországomban, a saját anyanyelvemen védem a nemzetem, országom, lakóhelyem és ezen gondolatok foglalkoztatnak.

Te meg idejössz, ebből az országból élsz, és még szidod, bírálod, szapulod az otthont adó, téged eltartó és befogadó népet, országot, nemzetet. Milyen dolog már ez? Csak nem valami sajátos zsidó felfogás?

Ez két teljesen különböző mentalitás!

2010. aug. 5. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!