Miért kezdenek el óbégatni a románok és a magyarok amikor egymás himnuszról van szó?
Figyelt kérdés
Van yutube-on egy hatalmas videó ahol egy csapat magyar elénekli a magyar himnuszt erdélyben.
A románok betámadták a komment szekciót azzal hogy kamu dal meg hogy cigány hazátlan népség.
Mi sem vagyunk jobbak mert egy sportmecssen bemutattunk a románoknak középső ujjal.
Miért van ez?
Ui A szitkozódó kommenteket kérem hanyagolni.
2020. júl. 28. 13:50
1/5 anonim válasza:
Én nem akarok szitkozódni, de nekem az a véleményem és tapasztalatom, hogy a románok döntő többsége egy cigány népség, igénytelen, mocskos intelligencia nélküli, lusta, sunyi fajta!
3/5 anonim válasza:
Mert a román egy hazug mocsok nép, elárultak minket, elvették Erdélyt, kiirtottak rengeteg Magyart!
4/5 anonim válasza:
Mert az egyszerű néprétegek kommunikációja az agresszió. Ha én ordítok hangosabban vagy én ütök nagyobbat, nekem van igazam, illetve rajtam és az én sleppemen kívül mindenki hülye. A slepp mérete változó: mikor születésnapot ünnepelnek proliék úgy, hogy az üvöltő daj-daj zenét még túl is óbégatják, akkor már a szomszéd sem tartozik bele, tehát őt is lehet ócsárolni, ám mikor válogatott focimeccsről van szó, az összes magyar vagy román hozzájuk tartozik, tehát csak más nemzeteket lehet szidni.
5/5 anonim válasza:
Primitív, frusztrált alja a román.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!