Miért van az, hogy a munkahelyeken, különösen multiknál, egymás után veszik át a gender elmebajt és tartják a kisikolás-szintű oktatást a munkahelyi zaklatásról?
Ez a haladó liberalizmus vívmánya!
Légy vele boldog.
"úgy érzem magam, mint egy nemi erőszakoló, vagy akinél bármikor ott lóg a levegőben, hogy nem bír parancsolni magának és valakit a falhoz nyom"
:D Szépen megfogalmaztad. Üdv a feminácik által elképzelt világban. Mi férfiak sajnos ugyebár mind ilyenek vagyunk.
Terjed a liberális agybaj.
Lobotómiát nekik!
Ajánlom nézd meg a "The morning show" c.sorozatot,és jobban fogod érteni hogyan is működik az emberi természet.
Nem értem mi a baj azzal,hogy foglalkoznak társadalmi,munkahelyi problémákkal.
A tájékoztatásból csak tanulni lehet.
Na,meg ugye tudod van az mondás,"akinek nem inge nem veszi magára".
6: alapvetőnek kéne lennie? :D Mert a férfiak nagy része számára nem alapvető, hogy enm nyúlkálunk kérés nélkül, igaz? Bizonyára minden hímre jellemző, hogy alányúlogat a nőknek, véletlenül sem csak 1%-ukra vagy annyi sem. Na ez a gusztustalan csúsztatás, nem az, amikor kéretlenül csúszik beléd valaki.
5: a tájékozatással nincs baj? Akkor te se veszed magadra igaz, ha én előadást tartok arról, hogy minden nő hajlamos a hűtlenségre, csábításra, szétteni bárkinek a lábát, ezért legyenek óvatosak a férfi kollégák? Ugye nem veszed magadra?
Nem csak azzal van a gond, hogy az 1% nyúl szándékosan rossz helyre, hanem azzal, hogy ennek nincs semmi következménye, mert a másik 99% nem veszi komolyan.
Nem tudom, hogy mi a nemed, de mindegy is, elég ha belegondolsz, hogy valaki kéretlenül benyúl valahova neked és, olyan, akit egyáltalán nem tartasz vonzónak, majd mindenki más csak legyintene erre, esetleg jó poénnak tartaná. Ha pedig erőszakosan fellépsz ellene, akkor te leszel a hisztis, fapitsa/puhapöts, aki egy nőnek/férfinek sem kell majd, mert prűd.
Szerintem te sem örülnél neki.
Sajnos nem az. Ezek a problémák amiket leírtam mindennaposak és még ma is vannak esetek. Csak ma már ezzel foglalkozunk sőt zéró tolerancia van és nem egy, meg nem két embert ki kellett ezért rúgnunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!