Miért csak a fehér embert lehet rasszizmussal vádolni?
Színesbőrűeket miért nem lehet elővenni soha rasszista megnyilvánulásokért?(persze, tudom, nem lenne PC) Merthogy igenis létező jelenség a fehéreket érő rasszizmus, hiába tagadják, illetve hallgat róla mindenki.
Ez mi, ha nem diszkrimináció, rasszizmus a fehérekkel szemben?!
"Mert a valóságban mindenkit lehet vádolni, aki valóban rasszista"
Érdekes módon arról nem nagyon hallani, hogy pl. egy feketét ítélnének el rasszizmusért. Ellenben a szegény, elesett, kirekesztett szerepében annál többször tetszelegnek.
Nekem kvára elegem van abból is, hogy gyakorlatilag az, hogy valaki színesbőrű, az kibúvót jelenthet egy csomószor büntetőjogi következmények alól is/enyhítő körülmény lehet.
"Nekem kvára elegem van abból is, hogy gyakorlatilag az, hogy valaki színesbőrű, az kibúvót jelenthet egy csomószor büntetőjogi következmények alól is/enyhítő körülmény lehet."
Ha a cigányokra gondolsz, velük nem azért kivételeznek, mert a bőrük nem fehér, hanem azért, mert pénzbírságot nincs miből befizessék, a börtön jobb életkörülményeket nyújt nekik, azokat pedig, akik támadják őket kicsinálják.
Kérdező, a világ nagy. Te azért nem hallod amit én, mert másutt hallgatózol. Vagy meg se érted, ha nem az hallik, amit szeretnél.
Általában mindenkinek elege van, aki nem érti a környezetét. Aki érti, annak nincs elege, mert tudja, mit tegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!