Egy konzervatív, jobboldali embernek belefér az értékrendjébe hogy másik nemzet nőjét válassza párjának vagy már nem? Mondjuk megspékelve egy kicsit esetleg más rasszból valót is.
Csak érdeklődöm mégis hogy képzeljem ezt el.
Mert általában azt szokták vallani az ilyen emberek, hogy mindenek felett a nemzet hagyományok stb áll...
#7: "Rájössz magad is, amikor eldöntöd, hogy adott esetben kire lőnél, és választanod KELL.
Vehetsz tetszőleges "2 identitást".
Román+magyarként a románra lősz vagy a magyarra.
Kínai+magyarként a kínaira vagy a magyarra.
STB."
- De mi végre ez az agresszív hozzáállás? Nem lehet egyszerre két gyerekünket szeretni, anélkül, hogy az ember azon törné a fejét, hogy adott esetben melyikre lőne? Az identitásunk egy olyan dolog, amihez pozitív érzelmekkel kötődünk. Mondjuk egy magyar-francia esetben ne két szépen csengő nyelvet vagy kivételes konyhakultúrát szeressen az ember, hanem rögtön a lövöldözésen járassa az agyát? Ez olyan sivár lelkivilág...
12
Ezek szerint láttad te is a felmérést. Aminek az eredményén mindenki meglepődött, mert teljesen más eredményt vártak.
11,
Az "identitás"-t nem az ember teremti. Hovatartozást/kötődést jelent.
Többfelé nem lehet. Ez van.
#14: "Ezek szerint láttad te is a felmérést."
- Nem láttam a felmérést. Még egyszer: szerintem akkora kamu, hogy leírhatatlan.
"Az "identitás"-t nem az ember teremti. Hovatartozást/kötődést jelent.
Többfelé nem lehet. Ez van."
- Lehet olyan, hogy keresztény, magyar identitás?
15.
Szerintem igen.
A keresztény magyar az 1 "identitás".
A magyar a főkategória, az alfaj a keresztény. Amennyiben a nemkeresztény magyarnak nincs másik NEMZETI "identitása".
NEMZETről volt szó a kérdésben, arra is válaszoltam eredetileg. A keresztény nem nemzetiség, az nemzetközi kategória.
Ha más lett volna a kérdés, akkor jöhetne szóba a keresztény-nemkeresztény választás.
19
Értetlen vagy, hogy szájba kéne rágni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!