A cigányok képesek lennének egy saját ország fenntartására?
A vér nem válik vizzé!
Egyszer egy bizonyos szituációban úgyis előtörne belőle az állat!
Ismerek ilyet,mármint aki jó nevelést kapott.Csak annyi kellett,hogy megismerkedjen egy társasággal,mindjárt visszafejlődött hozzájuk!
ennyit erről!
10:28
Sztem se átnevelhetőek. Ezt az elmúlt 65 év tapasztalatai bizonyították akkor is mindent megadtak nekik jó lakás ingyen oktatás segélyek de nem nevelődnek át. Ugyhogy.
21:17 Már írtam ide igen kemény rasszista szöveget.
Hidd el nem a magad fajtával van baj. De ez még kevés, hogy jó tanuló vagy és példás magatartású.
Ha majd az unokáid is ilyenek lesznek, akkor kiállhatsz a cigányokért.
Az az alapvető probléma, ha egyszer nem sikerül valami rögtön a rasszizmus mögé bújtok.
Pedig valamit bebizonyítani hosszú folyamat, még nálunk is.
Egyébként sok sikert!
"Cigány vagyok. Mindig nagyon jó tanulóm voltam,értsd a legjobbak között tartottak számon.A magatartásommal nemhogy gondok nem voltak,pédás volt 12 évig.Betegesen szabálykövető vagyok :D Akkor én mutáns vagyok??? Vagy ne vegyem magamra a mindet sterilizálni vagy Indiába küldeni fúúúúúúj ...dumát???"
Minden elismerésem a tied,ha ez igaz rólad!
Hidd el,ha minden egyes roma tudna szocializálósni a társadalmunkban,akkor nem cigányoznak le őkat,és nem kívánnák őket Csernobilba!
Én is ismerek nem egy olyan romát,aki hozzás hasonló,de ez ritka!És nem arról a néhány emberről fogják megítélni a társadalmotokat.
Én megértem a felháborodott embereket,mert sajnos igaz,hogy cigánybűnözés van,igaz,hogy az állam szociális hálóján úgy élnek mint valami parazita!Akik ennyre utálják őket az azért van,amit a saját szemükkel látnak!
Engem is elborzaszt,ha bemegyek a nőgyógyászati szakrendelőbe,és azt látom,hogy min. 10-12 cigány terhes anyuka mellett akad 2-3magyar,ráadásul nagyrészük 18at be sem töltötte,és mellettük az anyjuk,aki még büszke is rá,hogy a lánya 14-16 évesen gyereket szül!És miért? azért,hogy a pénzt kapják a gyerek után!
Olyanról is tudok aki fakanállal üti a hasát,hogy a fogyatékos gyerek után több pénzt kapjon!
Arról meg már ne is beszéljünk,hogy ha a cigány megy az erdőbe fát lopni,az a megélhetési lopás,de ha szerencsétlen magyar paraszt összekuporgat egy kis rőzsét,hogy meg ne fagyjon,azt már mindjárt előveszik.
Meg még sorolhatnám mik vannak,amiket nem a szélsőjobboldali pártok találnak ki,nem a Jobbik rágja az emberek szájába(bár én nem vagyok Jobbikos!!)hanem az emberek a saját szemükkel látják?tapasztalják!!!Mondok egy személyes példát:
Öcsémet a cigány osztálytársa folyamatosan provokálta,de mivel mi jóra neveltük,csak türte a becsmérlését!Valami miatt tesóm a ceruzával megbökte a gyerek hátát!
Másnap az apja felment az iskoláb és tesómat befenyítette,hogy a fejszét a fejébe vágja,ha még egyszer tesóm egy ujjal is a gyerekhez nyúl!Szerencsétlen sírva jött haza!Megkérdeztük mi történt.Elmondta,és hogy ő egyáltalán nem bántotta!A köcsög gyerek apja az osztályfőnökkel behívatta a szüleinket,mert azt találta ki,hogy a gyereket a sürgősségire kellett vinni,mert tesóm a hátába beletörte a ceruzát(amiből persze semmi nem volt igaz)Délután meglátogatta apám a cigót,és megkérte,hogy mutassa már meg azt a bizonyos sebet a gyerek hátán,mert nem tudja elhinni a dolgot!Akkor persze már mindjárt azt mondta,hogy ááá már alig látszik!Úgy be volt fosva,azt sem tudta mivel mentse magát!
Végül annyiban maradt a dolog!
Másik történet,mikor unokaöcsémre 5en mentek rá vascsővel,és ha nem tud elszaladni,agybafőbe verték volna!És még csak 13-15 éves kölykökről van szó...
Akkor kérdem én :nem megérdemelné a Föld,hogy az ilyen parazitáktól megszabadítsuk őket?
Nevezzetek rasszistának vagy bárminek.Egyébként egy nemzettel sincs bajom,de van ami tűrhetetlen,és van amit csírájában kell elfojtani!sajnálom,de ez a véleményem.
22:03
Majd 1szer mi magyarok is összefogunk, azt megütjük a szátokat!
"Cigány vagyok. Mindig nagyon jó tanulóm voltam,értsd a legjobbak között tartottak számon"
kímélj meg a hazugságaidtól
és a prédikálásodtól....
büdös cigány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!