Milyen következményei lesznek a TESCO kivonulásának?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy rosszul járnak a beszállítók, nőni fog a munkanélküliség és ha nem akkor lehet, hogy lenyomják a magasabb béreket a Lidl-nél, meg az Aldinál.
Az épületekkel mit lehet kezdeni? Ott lesz egy csomó TESCO üresen.
Szerintetek mi lehet a megoldás?
2020. júl. 13. 16:58
11/14 anonim válasza:
Én személy szerint még örülnék is neki ha a Tescoból Lidl lenne.
12/14 anonim válasza:
Kétlem hogy kivonul, vagy ha mégis az még nem egy év lesz mire végbemegy. Mondjuk engem személy szerint nem zavar. Tescoban utoljára talán tavaly ősszel voltam, más hasonló áruházban meg még régebben.
14/14 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek! Utánaolvastam még egyszer és a legtöbb helyen feltételes módban írnak róla, de valahol konkrétan leközlik, hogy nem vonul ki Magyarországból csak pl Lengyelországból.
A következményeket viszont akkor is aggályosnak tartom, ha mégis bekövetkezik.
2020. júl. 14. 07:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!