Milyen következményei lesznek a TESCO kivonulásának?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy rosszul járnak a beszállítók, nőni fog a munkanélküliség és ha nem akkor lehet, hogy lenyomják a magasabb béreket a Lidl-nél, meg az Aldinál.
Az épületekkel mit lehet kezdeni? Ott lesz egy csomó TESCO üresen.
Szerintetek mi lehet a megoldás?
2020. júl. 13. 16:58
2/14 anonim válasza:
Magyarországról nem vonul ki a Tesco, tavaly vonult ki több külföldi országból
3/14 anonim válasza:
Ha ki is vonul, akkor lehet raktár némelyikbôl...vagy átveszi majd a Spar és csinál egy-két Interspart, legalább ott nem a csöveket látom a fejem felett, hanem rendes plafont ami meg van csinálva rendesen
4/14 anonim válasza:
Én nem hallottam ilyenről, hogy kivonulnának magyarordzágról. De ha el is mennének, a konkurenciának tenné a legjobbat. A munkanélkülség nőne, mivel a tesco az egyik legnagyobb létszámot foglalkoztató multi. A dolgozók egy rédze idővel átmenne a többi üzletlánchoz dolgozni, a többiek máshová, vagy átképeznék magukat. Az épületek eladásra kerülnének. Lehet egy új multi is belépne a magyar piacra, ki tudja. A Tesco hatalmas űrt hagyna maga után, de csak egy hasonló üzletpolitikájú üzletlánc tudna az értékesítési területén boldogulni. Az auchan se lenne elég tőkeerős hozzá szerintem.
5/14 anonim válasza:
Ha kimegy a tesco jön helyette a Walmart. Erről már volt szó. Amúgy is jobb a Walmart... szóval a tesco mehet nyugodtan.
6/14 anonim válasza:
Ha ki is vonul akkor se azért tenné mert nincs rá kereslet. Felvásárolják majd más áruházláncok az üzleteiket.
De nem fog kivonulni. Szombathelyi áruházat is fejlesztik pl.
7/14 anonim válasza:
Ha ki is vonulnak, akkor az áruházaikat és üzleteiket a Kaufland és lidl venné át.
8/14 anonim válasza:
Akkor megvette a Tesco a Walmartot? Mint a Bayer a Monsantót?
Eben guba, hogy mi a neve, hogy hívják, de oda kell figyelni, mert csak a név változik.
9/14 anonim válasza:
Én úgy tudom mégsem vonul ki. Tavaly mikr fontolón volt a kivonulás, az amerikai Walmart jelezte hogy bevonulna a helyére.
10/14 anonim válasza:
Mit aggódsz? A Cora-t is átnevezték Auchan-ra, A Plus-t Spar-ra, azt jónapot. Mit érdekli az a vevőt... Valami csak lesz helyette. Oda fog menni, amelyik neki útba esik, nem fog háromnegyed órát buszozni máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!