Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Toroczkai László tényleg...

Toroczkai László tényleg rokonságban áll Mátyás királlyal?

Figyelt kérdés
Több helyen is hangoztatta, és a hetekben feltöltött egy videót, amelyben visszavezette a családfáját, és állítása szerint Mátyás király rokona. Pontosabban Mátyás király édesanyjának a rokona, így az egykori királynak is. Csupán az érdekel, hogy ez igaz-e? Mert ezt elég sok mindenki visszavezethetné úgy, hogy számára kedvező legyen.

2020. júl. 2. 21:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Ezz nem igaz . Csak menőzni probàl a fickó. Eddig a rossz oldalon àllt most csak kènyszerből probàl jó lenni de hogy hatalmat kapjon bàrmiben. Èn nem állok az oldalàn. Ès nem igaz hogy màtyàs királyhoz tartozna. Akkor ennyi erővel èn meg Attila kiràly reinkarnàcioja vagyok xd jobb lett ? Nem . Szoval ne higgyj el semmit amit elmondanak sokan magukrol .
2020. júl. 2. 21:10
 2/11 anonim ***** válasza:
15%
Ja, én meg Dzsingisz kán leszármazottja vagyok.
2020. júl. 2. 21:12
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem hittem el én sem elsőre, ezért is kérdeztem meg itt, hogy hátha valaki valami hitelesebb infót tud, mert ahogy írtam ezt bárki tudja így alakítani. Más ember meg úgysem fogja tudni le ellenőrízni, hiszen Toroczkai-ból is csak egy van.
2020. júl. 2. 21:48
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
Direkt egy turulmadar leszarmazottja.
2020. júl. 2. 21:49
 5/11 anonim ***** válasza:
39%
Mit rokonság ? Ő maga Mátyás reinkarnációja
2020. júl. 2. 22:06
 6/11 anonim ***** válasza:
42%
Utolsó . Remélem viccnek szàntad. Egy kicsit sem hasonlit Màtyás királyra a fickó. Orbán a màtyàs király reinkarnàcioja sajnos . Az okkult 1000 forintot kell nèzni ugyanaz orbàn feje mint a pènzen van csak bàró fejjel. Tehàt orbàn a màtyàs király reinkarnácioja.
2020. júl. 2. 22:18
 7/11 anonim ***** válasza:
26%

Ironizáltam... :XD

Egyébként nem az arc formája dönti el ki voltál előző életedbe, hanem a lélek, ami független a test alakjától. Egyébként én magas vékony vagyok, pedig én voltam Napóleon

2020. júl. 2. 22:21
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

"Toroczkai László tényleg rokonságban áll Mátyás királlyal?"

természetesen. Toroczkai másod unokaöccse Mátyás királynak. Bár az ápolók nem ezt a nevet szokták a kórházi papírokra írni, de annak biztos csak az az oka, hogy Mátyás király a nép között szeret álnéven járni.

2020. júl. 2. 22:33
 9/11 anonim ***** válasza:
83%

Nyugodtan megcsinálhatja bárki a saját családfáját. Ha nemesi családba született, az 1400-as évekig hamar eljut.

Szilágyi Erzsébet is egy szerteágazó család tagja volt, ha Toroczkai azt mondja, miért ne lehetne az őse?

2020. júl. 23. 05:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Toroczkai nem is mondott ilyet soha...
2020. dec. 11. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!