Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi lenne akkor ha 2 perc...

Mi lenne akkor ha 2 perc alatt összedobnék egy magyar gyalázó weblapot?

Figyelt kérdés

Wordpress-et használnék.

Már csak egy valódi .hu-s domain kéne.

Ami kb évente 3472 magyar forint.

2020. júl. 1. 22:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
65%
#10 Ez maradhat, mert a magyar nem tartozik a védett fajok közé, sőt.
2020. júl. 2. 12:50
 12/26 anonim ***** válasza:
10%

Miért, mi a baj a kérdéssel? Mi lenne ha? Nem ötleteket kért ennek legyártására, nem gyalázott senkit.

Nem értem miért ne maradhatna itt.

2020. júl. 2. 12:58
 13/26 anonim ***** válasza:
88%

11 és 12

Tesztelt le magad! Írd ki dettó ugyanezt a kérdést, csak a magyar helyére helyettesíts be nemzetiségi/etnikai, esetleg szexuális kisebbséget. Garantálom, hogy 5 perc alatt lekapják arra hivatkozva, hogy "sérti egyes csoportok érzékenységét". A kettős mérce a baj. (Azonfelül, hogy értelmes ember nem szándékozik "gyalázni" senkit és semmilyen csoportot, ehhez pláne nem kér asszisztálást egy fórumon mert gyűlöletkeltésnek minősül, csak úgy látszik, a moderátorok ebbe pont szarnak bele).

2020. júl. 2. 13:06
 14/26 A kérdező kommentje:

Még nem csináltam semilyen gyalázó weboldalt.

"Azonfelül, hogy értelmes ember nem szándékozik "gyalázni" senkit "

Dehát arra épül a magyar kultúra.

Szemét cigányok zsidók migránsok soros lmbqt stb.

Több olyan weblap is van ami ezeknek a gyalázásából él.

De akkor én már nem csinálok még1-et, hanem csinálok egy magyar gyalázót, mert az még nincs.

A 444 sima híreket ír, az nem gyalázás.

2020. júl. 2. 13:44
 15/26 anonim ***** válasza:
Jelentettem a kérdésedet és a kommentedet, mert provokatív, illetve rasszista.
2020. júl. 2. 14:22
 16/26 anonim ***** válasza:
48%

"Dehát arra épül a magyar kultúra.

Szemét cigányok zsidók migránsok soros lmbqt stb."

Nem tudom, honnét van benned ennyi gyűlölet, gondolom véletlenül sem az "objektív" index vagy 444 oldalairól csöpögött beléd.

Tisztában vagy vajon a magyar kultúra fogalmával, egyáltalán a kultúra definíciójával? A magyar kultúra jóval korábbi, mint a magyarok első találkozása a cigányokkal, zsidókkal, "migránsokkal" (amúgy nem értem, miért veszed át a kormánypártok szóhasználatát, engem kifejezetten idegesít).

Igazából nem tudom, van-e értelme bármilyen ész érvet felhozni valakinek, aki érzelmi alapon igaznak tart egy közhelyet, vagy bizonyos sajtóorgánumok által sokat szajkózott állítást ("a magyar ember bunkó rasszista és gyűlölködő"). Nem látom sok értelmét elmondani, hetvenedszer, mert egyesek ezek szerint nem akarják megérteni, hogy utálkozó és besavanyodott, a saját szar helyzetéért másokat hibáztató ember bizony mindenhol van kerek e világon; hogy a cigányok közt sem kell sokat keresni a magyargyűlöletet, lmbtq emberek közt a "ciszneműek" iránti intoleranciát és előítéletet. Te általánosítasz és kettős mércét alkalmazol, mert szerinted csak a heteró magyar ember utálhat másokat, más emberekről feltételezni is bűn, hogy előítéletesek vagy rosszindulatúak lehetnek. (Nem épp ti tagadjátok ezzel vajon, hogy ezek a kisebbségi csoportokba tartozó egyének ugyanolyan emberek mint mi?)

"csinálok egy magyar gyalázót, mert az még nincs."

De van és volt is, de belinkelni nem fogom, nem adok nekik ingyenreklámot.

A 444-el kapcsolatban azért maradjunk annyiban, hogy nem "csak sima" híreket tesz közzé, elég elfogult. Az index-hvg pedig bizonyított már néhányszor, parancsolj:

[link]

Várjunk csak, nekem még rémlik valami a 444-ről is, ahol ugyebár "nyoma sincs" bármiféle kirekesztésnek, rasszizmusnak. Ja megvan, nem épp ők okádták ki magukból a humorosnak szánt cikket, amiben "kínai vendégmunkásnak" nevezték Liu Shaolin Sándor olimpiai bajnokunkat? Sajnos az eredeti cikket nem találom, gondolom gyávák voltak meghagyni, de itt egy beszámoló róla, ha nem emlékeznél:

[link]

Úgyhogy légyszíves, szállj ki ebből az érzelmi alapú "gondolkodásból", mert k.rvára unom az ilyen szűklátokörű, forrofejű, utálkozó embereket, legalább annyira mint a soros-migráns szópár ismételgetését. Sajnálatos, hogy hozzád hasonlóan sokan nem használják az agyukat, és unalmas mindenkinek egyesével elmagyarázni, hogy mennyire szélsőségesen látja a dolgokat.

2020. júl. 2. 14:54
 17/26 anonim ***** válasza:
2020. júl. 2. 15:00
 18/26 tgt ***** válasza:
9%
16-os: Ezek szerint az Orbán család szabadrablásáról írni magyargyalázás? Érdekes értékrendet van.
2020. júl. 2. 15:05
 19/26 tgt ***** válasza:
10%
Kérdező: nyugodtan összerakhatsz egy magyargyalázó veblapot. Ha közben még Orbánt és a Fideszt is dicsőíted, még pénzt is kaphatsz érte.
2020. júl. 2. 15:08
 20/26 anonim ***** válasza:
61%
#18 Már megint te és a kettős mércéd. Ha a zsidókról ennek a tizedét írná valaki, még ha igaz is, te ajvékolnál a leghangosabban.
2020. júl. 2. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!