Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha megtehetnéd lennél diktátor?

Ha megtehetnéd lennél diktátor?

Figyelt kérdés
2020. jún. 24. 22:57
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
49 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
6%
Igen, sajnos Magyarországon csak egy diktatúra tud rendet tenni. Ha az állampolgárok szabad választásán múlna, Magyarország most egy pöcegödör lenne.
2020. jún. 24. 23:12
 2/31 anonim ***** válasza:
58%
Csak emlékeztetnék arra minden diktátor jelöltet, volt már ebből részünk és nem vezetett jóra.
2020. jún. 24. 23:29
 3/31 anonim ***** válasza:
47%
Nem. Próbáltam már a tropico-ban, és semmi jó nem sült ki belőle. Valószínűleg velem lehetett a baj, egyszerűen nem vagyok az az igazi diktátor típus.
2020. jún. 24. 23:39
 4/31 anonim ***** válasza:
9%
Igen.
2020. jún. 25. 00:35
 5/31 anonim ***** válasza:
0%

Megtehettem.

üdv Viktor

2020. jún. 25. 01:05
 6/31 anonim ***** válasza:
Nem vagyok diktáror típus, bár az tény, hogy pár dolgot szívesen megvalósítanék.
2020. jún. 25. 01:22
 7/31 anonim ***** válasza:
57%

Ha tehetném-akkor igen!

De most ki-hogyan értelmezi, definiálja a Diktátor címet?

Mert gobdolom a többségnek Hitler,Sztálin, Észak Korea(, Orbán Viktor🤭) ezek jutnak eszébe.- és ezekről a személyeknek eléggé szélsőséges a megitélésük.

A probléma ott fog megjelenni, hogy az ember hibázik, és ha az ember abszolút hatalommal bír annak az egésség megszívja(ameddig az adott ember hatalma ér)

A királyok is egyszóval diktátorok voltak....

Szerintem lehetséges, hogy lenne jó diktátor, de ennek az esélye nagyon alacsony.

Én is max. 20 évig lennék diktátor, mert utána már nem úgy látnám a helyzetet, mint amikor nem én voltam a hatalmon.

Plusz van egy másik ok:

Mindig a többségnek van hatalma és az igazság felett is!

~Mert én remdelkezhetek arról, hogy már pedig mindenkinek fehér autója legyen, de ha a többségnek ez nem tetszik akkor a dzavam mkt sem ér... És hiába mondanám azt, hogy a citrom citromsárga színű, ha a többi ember szerint az virritó barna szín-akkor az virító barna lesz, mert mindenki ezt mondja, és igen lesz az az egy valaki aki szerint nem- de az halljon meg hülyén, leszarom~

𝓜𝓐.𝓠

2020. jún. 25. 02:46
 8/31 anonim ***** válasza:
56%

#1 Miért írod feltételes módban? Valóban az állampolgárok szabad választásán múlik, és Magyarország most valóban egy pöcegödör. Pontosabban attól függ, mit tartunk szabad választásnak. Technikailag valóban szabad, de az emberek nagy többsége idióta, és a média mondja meg nekik, hogy kire szavazzanak.

A demokrácia rosszabb, mint a diktatúra.

2020. jún. 25. 08:14
 9/31 anonim ***** válasza:

'A demokrácia rosszabb, mint a diktatúra.'

Miért is, ha demokráciában több a mozgástered egy egyszemélyi hatalomhoz képest?

2020. jún. 25. 15:04
 10/31 anonim ***** válasza:

#9 Több okból is. Egy az, hogy csak látszólag több a mozgástered. A "demokráciában" ugyanúgy nem mondhatsz igazat bizonyos dolgokról, mint a diktatúrában. Ugyanúgy rabszolga vagy. Ugyanúgy hülyítenek, mint egy diktatúrában. Így belegondolva módosítanám, amit előzőleg írtam: a demokrácia a létező legrosszabb diktatúra.

A diktatúra annyiból jobb, hogy ha egy diktátor jót akar a népének, akkor azt véghez is tudja vinni, nem fogja senki leváltani. A "demokráciára" ez nem igaz. "Demokráciában" nem lehet komoly fejlődést produkálni, mert sokkal könnyebb leváltani azt, aki jót akar.

2020. jún. 25. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!