Rasszisták! Ti az ilyen megmozdulásokkal is mélyen egyetértetek?
10
Azért az USAban éppen nem a fehéreket gyilkolássza a karhatalmi szerv kedvére következmények nélkül.
12
A rendőrségnek nem dolga embereket ölni semmilyen körülmények között. Ha szerinted ez oké akkor remélem lemészárolnak a családoddal együtt egy közúti ellenőrzés során csak mert nem tetszik nekik az arcod.
13: Fehérek is estek/esnek áldozatul a rendőri intézkedéseknek.
Mégsem a rendőri túlkapások ellen tüntetnek, hanem kizárólag a fekete életekért. A fehér, ázsiai, akármi, nem számít? Vagy az ellen miért nem, hogy egy rendőrt, akinek semmi köze az ügyhöz lelőttek, mert rendőr?
Na meg a boltok betörése, felgyújtása, kifosztása, autók felgyújtása a jó út? Ez a követendő példa? Ettől lesz egyenlőség?
"remélem lemészárolnak a családoddal együtt egy közúti ellenőrzés során"
Azért ilyen mélységekbe még neked se kéne süllyedni, hogy halálosan megfenyegeted a másik embert. Én tudom, hogy az antifa érzelmi intelligenciája nem túl magas, de ez attól még bűncselekménynek számít, még akkor is, ha nem értesz egyet vele.
"Szerintem rasszisták, főleg nálunk, nem nagyon vannak."
Dehogy nem, a kérdező!
19
Az, amikor rád akarják erőltetni, hogy a szivárvány összes színét szeresd, különben náci vagy, aki tűzre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!