Nem veszélyes, hogy 500 fő alatti létszámmal kinyithat minden zenés táncos klubb?
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 17:05
1/6 anonim válasza:
Nem. Alig van néhány fertőzött, ha elkapod is 90% hogy semmi bajod nem lesz, ne panikolj már feleslegesen
2/6 anonim válasza:
#1 Erre annyit mondok, hogy én 9 éve elkaptam az akkor szintén alábecsült H1N1 vírust, amitől maradandó tüdőbetegségem lett, és nem kívánom senkinek, hogy 34 évesen oxigénpalackon kelljen élnie mint nekem.
3/6 anonim válasza:
És? kétlem, hogy igaz lenne, de ha az, akkor is egyéni probléma. Nálunk múltéhten 6-an haltak neg az influenza szövődményeibe. Most rettegjen mindneki attól? ugyan kérlek
4/6 anonim válasza:
Inkább az a furcsa,hogy ez a virus "szakértők" szerint valahogy nem terjed 500 fő alatt.
5/6 anonim válasza:
Ha fosol, akkor TE ne menj tömegbe.
Egyébként meg mindig azt hallgattuk minden egyes enyhítő intézkedés után, hogy "na majd két hét múlva"; és két hét múlva sem történt semmi :) Szerencsére elmaradtak a hullahegyek (koppkoppkopp).
Szóval azt gondolom, hogy akkor és ott, amikor az első magyarországi fertőzött meghalt, még érthető volt, hogy mindenki túlreagálja, és sikít, hogy maradjotthon. Jogos és indokolt nem volt, de érthető érzelmi reakció.
Nostanra már csak érthetőnek sem nevezném.
6/6 anonim válasza:
Én majd úgy év végével vonom le a következtetést. Majd úgy is ki fog derülni úgy október-novemberben, hogy mennyire volt helyes döntés vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!