Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen iratok lehetnek a...

Milyen iratok lehetnek a Vatikán Titkos Levéltárában?

Figyelt kérdés
Március 2 vel nyilvánossá lettek téve a levelezések, számlák, adás-vételek több száz évre visszamenőleg. VIII Henrikről is elég érdekes dolgok derültek ki. Szerintetek mi mindent tartalmazhat még? Egyáltalán van ennek így bármi értelme? Eddig fullra titkosak voltak az iratok most meg hírtelen feltárják majdnem az egészet? Elképzelhető, hogy digitalizáltak egy csomó "kényesebb" iratot és azt nem mutatták be? Mit gondoltok?

2020. jún. 13. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Szia írj rám én tudom pap vagyok .
2020. jún. 13. 19:58
 2/6 anonim ***** válasza:

"Elképzelhető, hogy digitalizáltak egy csomó "kényesebb" iratot és azt nem mutatták be? Mit gondoltok?"

Nem, szerintem összeesküvés-elméletnek jó az elképzelés legfeljebb. Amiről nincs pontos ismeretünk, arról hajlamosak vagyunk fantáziálni, meséket szőni.

2020. jún. 13. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Egy másodpercig se hidd el, hogy mindent nyilvánossá tettek. Meg aztán tulajdonképpen lehet, hogy nem is voltak titkosak, csak nem voltak nyilvánosak. Nem egészen ugyanaz.
2020. jún. 13. 20:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Elméletileg a magyarsággal kapcsolatban is vannak ott iratok.

Mindenesetre én is kíváncsi lennék mi mindent rejthet.

2020. jún. 13. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy sok kényes irat lenne ott. Ami kompromittáló lenne a kereszténységre vagy egyéb vallásokra nézve (pl. hogy csak emberi fantázia az egész) azt már amúgy is régen megsemmisítették volna. Minek őrizzék?
2020. jún. 13. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Felszinre kerűl amagyarság valós története ésa rég elsüjjedt Mú kontinens hadjatéka amiról a magyarok származnak. Most majd meglátják hogy mi vagyunk a kivalasztott nép, akik annó meg védték őket a ljúdeaiaktól és behozták europába a civilizációt.
2020. jún. 13. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!