Miért nem ismeri el Kínát nagyon sok ország? (pl. Nicaragua, Palau, Vatikán)
Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 11:56
1/11 anonim válasza:
Valójában nem a felsorolt országok nem ismerik el a Kínai Népköztársaságot, hanem a Kínai Népköztársaság nem tart fenn diplomáciai kapcsolatot azokkal az országokkal, melyek elismerik a Kínai Köztársaságot, ismertebb nevén Taivant önálló országnak.
2/11 anonim válasza:
Ez a három a "nagyon sok"? Ráadásul ilyen hatalmas birodalmak, mint a Vatikán meg Palau? Én meg úgy tudom, hogy nagyon sok ország elismeri.
3/11 anonim válasza:
Miért ne ismerné el? Tán a pápa tagadja hogy ott van, vagy ezt honnan szedted?
4/11 A kérdező kommentje:
Már bocsánat kedves 2-es, de ott van az a "pl." szócska a három ország előtt. Nem három országról beszélek, hanem legalább tízről. 3-as, nem tagadja hogy ott van, az el nem ismerés nem ezt jelenti. Mellesleg a Wikipédiáról "szedtem". 1-esnek köszönöm a hasznos választ.
2020. máj. 17. 12:40
5/11 anonim válasza:
Te miről beszélsz? Kínát Bhutánon kívül mindenki elismeri.
6/11 A kérdező kommentje:
5-ös, Google>Wikipédia>Nemzetközileg el nem ismert de facto államok
2020. máj. 17. 13:44
7/11 A kérdező kommentje:
Erről beszélek, kérem szépen
2020. máj. 17. 13:44
8/11 anonim válasza:
Olyan okos vagy kérlek szépen, de gondolom fingod sincs mi a különbség a PCR és a ROC között.
9/11 A kérdező kommentje:
Mert annak olyan nagyon sok köze van a kérdésemhez. Ha a nagy tudományod kapcsolódna a kérdésemhez, (vagy legalábbis a politikai földrajzhoz), azt mondanám, hogy valóban, te tényleg tudsz valamit.
2020. máj. 17. 13:49
10/11 anonim válasza:
igen, elég sok köze van hozzá. Node sebaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!