Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az Index miért hallgat azzal...

Az Index miért hallgat azzal kapcsolatban, hogy Floyd köztörvényes bűnöző volt, aki nőkkel erőszakoskodott?

Figyelt kérdés

Valahogy a liberális média erről elfelejt tájékoztatni.

Olyan furcsa!

2020. jún. 7. 12:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Kedves kilences, nagyon szépen félrebeszéltél, szerintem inkább maradj csendben.
2020. jún. 7. 16:38
 12/20 A kérdező kommentje:

"ol olvastad a kurucon"

Ez meg a legalja.

Mindenáron mosdatja.

2020. jún. 7. 16:40
 13/20 anonim ***** válasza:
41%
Ja, hogy ha nem tetszik egy válasz akkor maradjak csendben. Ez a kérdés nem a te tulajdonod. Te csak felétettél egy ökör kérdést egy oldalon, ami szintén nem a te tulajdonod. Legalább a törvényekkel tisztában lehetnél. Egyébként ha valamilyen gondod van vele, akkor fejtsd ki mi az. Ja hogy az nem megy, csak "hazugmédia" meg "fakenews", meg megérdemelte meg ilyenmi megy? De mindkét oldalról ez megy, a másik oldal sajtója hazug. Minek olvasod egyáltalán az indexet? Nem mindegy, mit nem ír meg? Olvasd azt Origót és a 888-at.
2020. jún. 7. 16:42
 14/20 anonim ***** válasza:
16%
Mi abban a "mosdatás" ha valaki megkérdezi, hogy hol olvastad? Általában ha az ember állít valamit, amit szerinte sehol máshol nem írtak meg, akkor forrást is mellé rak, hogy a tájékozatlanok is tudjanak tájékozódni. Engem is érdekel, hogy hol olvastad, hogy én is el tudjam olvasni. Ha semmilyen forrást nem adsz, akkor honnan tudjam, hogy igaz-e?
2020. jún. 7. 16:49
 15/20 A kérdező kommentje:

"Ja, hogy ha nem tetszik egy válasz akkor maradjak csendben."

Ez nem tetszés, szimplán nem a kérdésre válaszoltál.

"felétettél egy ökör kérdést egy oldalo"

Miért is ökör?

Mert fáj az igazság?

"kkor fejtsd ki mi az."

Nekem te ne okoskodj ezek után, főleg, hogy leírtam mi a gond.

2020. jún. 7. 16:50
 16/20 A kérdező kommentje:

"kkor honnan tudjam, hogy igaz-e?"

Csak az nem olvasott már róla, aki nem akart.

Mind a ketten tudjuk, hogy akár mit linkeltem volna be, úgy is csak támadtad volna, hogy terelej és mosdatsd Floydot.

2020. jún. 7. 16:52
 17/20 Sunshinedoll ***** válasza:
32%

Rengeteg fehér férfi, aki nőkkel erőszakoskodik nem kap semmilyen ítéletet az USÁban (itthon se).

A BLM mozgalom szempontjából teljesen lényegtelen, hogy Floyd bűnöző volt-e vagy sem, mert egy fehér ember ugyanabban a helyzetben mint Floyd soha nem kapott volna ilyen bánásmódot.

2020. jún. 7. 17:00
 18/20 anonim ***** válasza:
73%

De, válaszoltam a kérdésre, csak nem akartad megérteni. Mindegyik média azt nem ír meg, amit nem akar, mert az övék és nem az olvasóké. Nem kötelező az Indexet olvasni, főleg mert "ellenzéki" oldal (én sem olvasom, tudod, én dolgozok, engem nem a fidesz, vagy akármelyik párt fizet, vagy nem otthon unatkozó nyugdíjas-kommandós vagyok, hogy feszt az interneten lógjak, ha akarnám se lenne rá időm, max ilyenkor hétvégén, vagy hétközben néha este). Már csak azért sem érthető, minek olvasod, mert minden politikai oldal közönségének megvan a maga sajtója, amit olvashat.

Milyen igazság fájna? Ha az enyém lenne az Index, akkor fájhatna, de nem az enyém. Ennek belátásához egy kis logikai érzék is kellene.

Unalmas, hogy a csapról is ez folyik és boldog boldogtalan most ezen rágódik. Addig sem a belügyeken, ugyebár.

Aki itt okoskodni próbál az te vagy. Amikor kiírsz egy ilyen kérdést tisztában kell lenned azzal, hogy ezt nem fogja megválaszolni neked itt senki, hacsak nem ide téved az Index egyik szerkesztője és leírja a magyarázatot. A te célod ezzel a kérdéssel a hergelés és trollkodás, lásd be. Na ez itt a gond.

2020. jún. 7. 17:03
 19/20 anonim ***** válasza:
27%

Ki mosdatja Floydot? Neked ez a mosdatás a mániád. Egy rendőr megölt egy embert úgy, hogy 9 percig a nyakán térdelt és hiába kérték, hogy szálljon le róla, mert nem ellenáll, nem volt nála fegyver, nem kapott levegőt. Teljesen mindegy, hogy milyen előélete volt Floydnak. Nem ez az első olyan eset, amikor rendőrök megölnek fegyvertelen embereket, akik nem ellenállnak. Nem is olyan régen volt hasonló eset, amikor szintén hiába mondta, hogy nem kap levegőt, nem ellenállt, mégis megfulladt Eric Garner, akit azért tepertek földre és fojtották meg, mert zárjegy nélküli cigarettát árult.

Rengeteg hasonló példa van, amikor a rendőrök brutálisak voltak, gondolkodás nélkül lőttek, erőszakot alkalmaztak, akkor is ha semmi okuk nem volt rá. Vannak, akik élvezik, hogy rendőrök és kiélhetik az erőszak iránti perverziójukat meg a frusztrációjukat másokon. És vannak, akik valóban azért mennek rendőrnek, mert rendet akarnak és csak akkor alkalmaznak erőszakot, ha önvédelemből kell.

2020. jún. 7. 17:12
 20/20 anonim ***** válasza:

"Rengeteg fehér férfi, aki nőkkel erőszakoskodik nem kap semmilyen ítéletet az USÁban (itthon se)."

Ez hogy jön ide? És miért emeled ki, hogy fehér? Ismersz valamilyen statisztikát, miszerint csak a fehér férfiakra igaz ez?

"A BLM mozgalom szempontjából teljesen lényegtelen, hogy Floyd bűnöző volt-e vagy sem, mert egy fehér ember ugyanabban a helyzetben mint Floyd soha nem kapott volna ilyen bánásmódot."

Honnan tudod? Semmi nem utal erre.

2020. jún. 7. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!