A köztörvényes bűnöző bal liberális Bakácsból akarnak mártírt csinálni. Szerinted?
következő Shtol Buci lesz
hogy lettem drogos című könyvel -.-
1 lopásér elzárást kap az emberiség szégyene mit keres még itt?
2 miért nincs pénze? ott volt a mega sz@rba ne mondjátok nem kapott semmit
nem kellett volna elinni Bakács úr
"Én tudom, maradi elgondolás, de nem lehetne, nem is tudom, a rendőrségre, meg a bíróságra bízni, hogy megbüntessék Bakácsot? Milyen jogon zaklatják anonim emberek?"
nyilván azért mert ő prédikál az erkölcsről és sok egyéb dologról
olyan nagyba van magával azt hiszi magáról ő más ő művész
mint a hetihetesbe is akik vannak el vannak szállva maguktól
megérdemli
minek lopott?
"a rendőrségre, meg a bíróságra bízni, hogy megbüntessék Bakácsot?"
a magyar rendőrség bíróság a bűnözőknek kedvez
Tökmindegy ki mit akar belőle csinálni. Ez az ember egy inteligen ,normális fickó önkitikával,társadalmi kritikával egyaránt megvan álldva. Tetszehet vagy nem tetszget a stílusa,szimpatikus vagy nem szimpatikus lehet a pofája,közel vagy távol állhat tőlem a politikai ideálja,attól még el kell ismernem ,hogy nem egy pártkatona,nem az a tipikus "balib",bár liberális és keresztény... Számomra nem egy celeb,csak egy ismert személyiség. Lopni bűn,de annyi bűn van a világban,mért pont ez lett meglovagolva? Túlzásnak tartom a megkövezését! Nem kéne arabországot csinálni a hazából,bármennyire is csípi a közelkeletet a Jobbik! A kuruc.infó ,finoman fogalmazva egy rosszindulatú,kártékony portál,demokrataként nem a betiltását sürgetném,hanem az olvasóit próbálom meggyőzni arról,hogy mennyire lélek romboló az a fajta világszemlélet ,amit ők képviselnek(de csak élőben,szemtől szemben és,csak ha ismerem és számít)...
Attól még,hogy a briganti,senkiházi,pökhendi szdsz,aki annyira nagyra volt,tudásával és európaiságával,elárulva eszméjét az mszp-vel eggyüt a tömegbe lövetett,még nem kéne bekattania a fél országnak! Köztörvényes bűnöző! Nézz már utána,hogy miket írsz! Magyarországon nincs is ilyen jogi kategória! Bakács,szerinted bűnöző? Ha valaki kolbászt lop az bűnöző? Nem hiszek 2012-ben,de valami katartikus közeleg,ugyanis drága magyar testvéreim ,már nem a régiek! Egymást szúrjuk hátba,egymást gyűlöljük,nincs összetartás se morál! Hogy,ezzel ne keljen szembesülnünk,mások hibáira rákaszkodva akarunk jobbnak tűnni! Nekem anyám,mindíg mondta,hogy nem érdekli a többiek mennyivel jobbak vagy rosszabbak,őt az érdekli,hogy én mit csinálok! Aki a szélsőjobbfelé húz,az pedig joggal kezdheti a saját portálján a söprögetést!
ma 17:06
Nagyszüleim még parasztok voltak,iskolába se járhattak,kinn kellett kapálniuk a földeken! Kicsit tanúsíthatnál nagyobb tiszteletet a parasztok iránt,vannak emberek akik olyan szavakat használnak sértés gyanánt,hogy ledöbbenek és elgondolkodok: ezek vajon hol élnek? Köztörvényes bűnöző;tudtommal a
magyar büntető jogszabályokban ez a meghatározás nem szerepel,de ez teljesen másodlagos a mondandóm szempontjából! Nem a szóval van a bajom,hanem a szándékkal és nem a kifejezéssel van a bajom hanem a túlzással,bár szerintem akinek van esze és képes az anyanyelvünket megfelelően használni az érti miről van szó! Viszont örömömre szolgál,hogy hosszú mondandómból,csak ezt kifogásoltam!
Nem lesz belőle mártír! Én biztos nem fogom mártírnak tartani, inkább egy feltűnési viszketegségben szenvedő hólyagnak! A pártállása nem érdekel. Lopott, ez bűncselekmény!
Viszont a kuruc is bűncselekményt követ el, amikor kirakja valakinek a számát az illető beleegyezése nélkül. De hát az amcsi jogrendszer a "legjobboldalibb hírportáloknak" kedvez ugyebár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!