Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mennyire lenne támogatása az...

Mennyire lenne támogatása az EU-ban olyan kezdeményezéseknek, amik sértenék egy-két nagyhatalom érdekét?

Figyelt kérdés

A következő ötletek közül kettő szerintem simán megvalósíthatók lennének, csak néhány EU tag érdekét sértené:

A strasbourgi üléseknek véget lehetne venni. Az európai képviselők, illetve iratok Brüsszel és Strasbourg közötti teljesen értelmetlen ingázásának egy oka van, hogy Franciaország ragaszkodik ahhoz, hogy nála is legyen egy európai központ. Ez fölösleges pénzkidobás, illetve fölösleges környezetszennyezés.

Az Antarktiszt ismerje el teljesen függetlennek az EU, egyik tagállam se támaszthasson igényt antarktiszi területre. Szintén Franciaország az egyetlen, amely támaszt igényt.

Az utolsó és legfontosabb ötlet, amit már nem olyan egyszerű megvalósítani, a francia gyarmatosítás megszüntetése Afrikában (bár a liberálisok valószínűleg ennek a létét is tagadják). Bővebben például itt olvasható róla:

[link]

2020. jún. 6. 19:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
1000 ember? 1000 embert bármire lehet találni. 1000 ország meg nincs az Unióban, hogy az 1milliót összeszedj. Egyébként meg a kutyát nem érdekli rajtad kívül a téma, max. a hozzád hasonló francia-gyűlölőket. Antarktisz meg az utazás a két város között... Valóban hatalmas problémák, nincs is ennél fontosabb téma jelenleg az EUban.
2020. jún. 7. 12:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Tőled már jeleztem, hogy nem szeretnék választ kapni.
2020. jún. 7. 12:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is sokmindent szeretnék meg nem szeretnék...
2020. jún. 7. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!