Polgármesternek e-mail, hogyan?
Sziasztok!
Szeretnék egy levelet írni közvetlenül a Polgármesternek. Mivel gyorsabb, olcsóbb, modernebb, inkább e-mailt választanék, mint hagyományos postai levelet. Az önkormányzat honlapján viszont nincs közvetlen e címe, csak a polgármesteri hivatalnak.
Gondoltam hogy írok a hivatal email címére, mellékelem a levelemet pdf formátumban. De magába a levélbe mit írjak? T. cím, kérem levelem továbbítását XY polgármester úrnak? Vagy hogy szokás?
Ha a polgármesternek írod akkor neki címezd a levelet. Mindenképpen a beosztottjai fogják először elolvasni - ez a munkájuk - és hozzá már ők juttatják tovább azt amiről szó, nem feltétlen az egész levelet.
Ha neked úgy jobb, akkor megírhatod rendesen és pdf-ben mellékelheted, de elég ha maga az email szól a polgármesternek.
A címben szerepeljen pl. hogy 'Jelzés a polgármesternek egy környezeti szennyezésről' vagy 'Kérelem a polgármesterhez beruházások ügyében' - és akkor látják egyből hogy neki szól a levél és nem egy hivatali formaság csupán.
De utána magában az email-ben írhatod teljesen ugyanazt amit a levélben, csak a végére, az Üdözlettel/Köszönettel Kis Béla után tegyél egy mondatot, hogy a levél szövegét pdf formátumban is csatoltad.
Szerintem sokkal nagyobb eséllyel kapsz választ, ha kicsit provokálod. Szerintem kezdhetnéd azzal, hogy
Tisztelt Polgármester Úr!
Tudom, hogy nem fog reagálni a megkeresésemre, mivel Ön arra alkalmatlan, de azért teszek egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!