Hogy fogod "ünnepelni" trianon századik évfordulóját?
"Az osztrákok rángadtak bele a saját háborújukba, és mi szívtuk meg."
Ja, hát lehetett volna felkelést is indítani ellenük az Antant oldalán harcolva. Nem volt kötelező a talpukat nyalni.
Még mindig jobb mint nem létező náciktól rettegni, meg magad alá hugyozni egy magyar zászló láttán ;)
Június 4, csütörtök...
A naptáram és a szokásos napirend alapján 3:30-kor fel fogok kelni (a szokásos időpont), 6:00-ig elvégzem a reggeli készülődést és futok egy kört a kiserdőben, majd vissza haza és zuhany.
6:00-tól elkészítem a reggelit a feleségemnek és a lányaimnak, felébresztem őket, megreggelizünk, elindítom a napot, ez tart ameddig tart, de legkésőbb 9:00-ig.
10:00-ra bemegyek az irodámba, előkészítem az iratokat. Június 4-én 12:00-kor üzleti ebéden veszek részt egy órán keresztül. 13:00-kor nekiállok előkészíteni a következő napi papírokat (június 5-én több partner jön szerződést aláírni), 14:00-kor pedig indulok haza. 15:00-tól nekiesek a pénzügyi híreknek.
15:30-tól elindítom a tőzsdeügyleteimet (NYSE).
Utána a nap többi része a családé, élvezzük egymás társaságát, persze közben rá-rá nézek a tőzsdére.
Este 22:00-kor fekvés.
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!