A skandináv országok elfajzásáért a liberalizmus illetve feminizmus felelős?
Figyelt kérdés
elég itt végigpörgetni, hogy mik folynak ezekben az országokban, és ez csak egy töredéke annak, amik naponta történnek ott. Nem olyanok már ezek az országok, mint 30-40 éve.
Az afrikai - arabok milliói mellett még ott vannak a többi problémák, nemek eltörlése, férfiak semmibe vétele (kivéve ha nem fehér származású)
2020. máj. 17. 17:12
2/17 anonim válasza:
Figyusz. Porgess amit akarsz, csak elobb lepd at a magyar hatart, a romanokkal teli oszrak siterepet,a horvat tengerpart magyarokkal teli szakaszat vagy a nyugat-europai gettot, ahol tanyermoso havert latogatsz.
Eletedben nem lattad a vilagot, fogalmad sincs rola, hogyan elnek.
4/17 anonim válasza:
Egyértelműen,aki ezt nem látja, az valószínűleg azért nem akarja ezt látni, mert maga is liberális.
5/17 anonim válasza:
#4 És mint ilyen, nem teljes értékű ember a szemedben, igaz?
6/17 anonim válasza:
#5 Teljesen mindegy, a tények azok tények, a hülyeség meg nem mentség! Mellesleg a liberálisok (mint az első két kommentelő is) teljesen lenézik a jobboldaliakat, innenstől kezdve, engem nem nagyon érdekel, hogy teljes értékű ember-e vagy sem. Semmiféle érv, csak a személyeskedés(te is ezt csinálod, mert őszintén ki a búbánatos tökömet érdekli, hogy szerintem teljes értékű ember e vagy sem? Nem ez a téma.). Hoztatok bármiféle érvet azon túl, hogy 888hahaha? Megcáfoltátok ami a cikkben áll, vagy csak mivel nem illik bele a világnézetetekbe, ezért rámondtátok, hogy hülyeség? Az meg hogy az illető liberális, ténykérdés, nem pedig minősítgetés! Az hogy Svédországban emberek életét teszi nyomorulttá, ez a ,,fogadjunk be mindenkit, éljen a női kvóta" című elmebaj, az szintén ténykérdés. Régóta kint élő rokonaim mesélték, hogy a 70-es években még a biciklit sem lakatolták,nem kellett zárni a kaput,mert olyan volt a közbiztonság, aztán jöttek a bevándorlók...Ezt még a Puzsérhoz hasonló, józanul gondolkodó liberálisok is elismerik,csak az elmebeteg, fehérgyűlölő, szélsőbalos feministák tagadják.
7/17 anonim válasza:
Éltél kint? Van releváns infód? Nincs. Akkor meg le lehet állni a hülyeséggel.
8/17 anonim válasza:
Ja és egyébként Svédország nemierőszak rátája afrikai országok szintjén van: [link] (persze nyilván a fehér őslakók csinálják:)) Nesze neked nyitott társadalom!
9/17 anonim válasza:
#7 Tessék a releváns infód te túlművelt!:D Amúgy mint azt írtam rokonok élnek kint,de szerintem ezt részemről le is zárom,mert látom te se jártál még külföldön:D Te sem éltél kint Svédországban szóval inkább ne magyarázzál!
10/17 anonim válasza:
Nekem épp elég durva, hogy a konzervatív Magyarországon nem becsülik meg a nők jogait és kormányzati szinten le vannak nézve. A családon belüli agresszió hagyva, sőt támogatva. Számomra ez nagyobb gond, mint egy kiragadott ország problémája, főleg mert ott van még egy csomó nyitott ország ahol elenyésző a nemi erőszak. Tehát mindennek komolyabb okai is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!