Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyarok miért ítélik el az...

A magyarok miért ítélik el az EU-ba való integrálódást?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést nem a feszültség keltésért írom, szóval akik elítélik az előbb kérdezettet, azok intelligensen válaszoljanak.

Szóval én egy fiatal liberális vagyok, és nem értem, hogy miért ítélik el ennyire a magyarok Brüsszelt. És most ne azzal jöjjetek, hogy be akarják hozni a migránsokat, mert azokat én se engedném be, akik csak azért jönnek ide, hogy felvegyék a segélyt és lézengjenek. Én olyanokra gondolok, hogy miért nem vezetjük be azt, hogy általános iskolától egyes tantárgyakat angolul tanítanak?(pl.bioszt vagy matekot) Attól még nem halna ki a nyelvünk. Plusz azt miért gondolják a konzervatívok, hogy a melegházasság elítélendő dolog? És ne olyat írjatok, hogy "szerintem undorítók a melegek" vagy "nincsenek velem egy szinten", hanem rendes magyarázatot.

2020. máj. 11. 21:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

# 6/: egyáltalán nem jogos, hogy bizonyos nemzetállami hatáskörökbe IS beleszólnak!

NEM a Szovjetunióban vagyunk, ahol parancsuralmi rendszer alapján igazodni kellett!

2020. máj. 12. 09:24
 12/13 anonim ***** válasza:
36%

# 10: Igen-igen, remek párhuzam!

Abszolút tettenérhető a brüsszeli megmondóemberek kettősmércéje!

Vagy emlékezhettek rá, a szlovák-magyar konfliktus (állampolgárság, stb.) esetén is eltolták maguktól a felelősséget, hogy ők ilyesmibe nem szólnak bele, oldják meg egymás között a tagállamok..

Ugyanakkor abszolút tagállami belügyekbe meg folyamatosan belepofáznak.

2020. máj. 12. 09:26
 13/13 gungasam ***** válasza:

1.) Én magyar vagyok mert annak vallom magam.

2.) Én nem ítélem el az EU-ba való integrálódást!

3.) A feltett kérdés hamis mert minden magyar nevében fogalmazódik meg, vagyis a magyarok nem ítélik el hanem csak bizonyos személyekre vonatkoztatható a kérdés.

Ezeket a személyeket kell megkérdezni, hogy miért.

2020. máj. 22. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!