A magyarok miért ítélik el az EU-ba való integrálódást?
Ezt a kérdést nem a feszültség keltésért írom, szóval akik elítélik az előbb kérdezettet, azok intelligensen válaszoljanak.
Szóval én egy fiatal liberális vagyok, és nem értem, hogy miért ítélik el ennyire a magyarok Brüsszelt. És most ne azzal jöjjetek, hogy be akarják hozni a migránsokat, mert azokat én se engedném be, akik csak azért jönnek ide, hogy felvegyék a segélyt és lézengjenek. Én olyanokra gondolok, hogy miért nem vezetjük be azt, hogy általános iskolától egyes tantárgyakat angolul tanítanak?(pl.bioszt vagy matekot) Attól még nem halna ki a nyelvünk. Plusz azt miért gondolják a konzervatívok, hogy a melegházasság elítélendő dolog? És ne olyat írjatok, hogy "szerintem undorítók a melegek" vagy "nincsenek velem egy szinten", hanem rendes magyarázatot.
ezt honnan veszed, hogy az integrálódást elítélik...???
A legtöbb gondolkodó ember nem szereten Szovjetunió v2-t - ennyi!
Attól még lehet integrálódni, hogy a nemzetállamok megmaradnak!
Az átlag suttyó magyar szavazópolgárnak erre van szüksége. Ezzel a politikával lehet sorban nyerni a választásokat.
A fidesz politikájának két pillére van.
Keressünk folyamatosan ellenségeket akiket nagyon tudunk közösen utálni. Soros, Brüsszel stb.
Politikánkat fogalmazzuk meg minél egyszerűbb és primitívebb állításokban, hogy mindenki rögtön megértse.
"Nem ítéljük el Brüsszelt, de az tény, hogy mindenbe bele akarnak szólni, főleg a magyarok helyzetébe, mert mi nem hajtunk fejet minden lépésének, mint a többi mulya tagállam"
Mivel az EU-ba vagyunk teljesen jogos, ha valamibe beleszólnak. Ha nem tetszik ki lehet lépni.
Ezek a fidesz-droidok pénztárnak nézik az Úniót!
Pedig nem az, és ne is legyen az!
Az Únió tud némi féket szabni egy elmeháborodott ámokfutásának!
Tehát létkérdés hogy legyünk EU tagok!
Ugyan már milyen fékről beszélsz ?
Amig Orbán biztosítja az unioban legolcsóbb és legkiszolgáltatottabb munkaerőt, legalacsonyabb céges adózást, legkorruptabb államszervezetet addig azt csinál amit akar. Az üzengetés amit látsz az meg a műsor a választóknak.
"Mivel az EU-ba vagyunk teljesen jogos, ha valamibe beleszólnak"
Ezzel csak az a baj,hogy olyan dolgokba nem szólnak bele, amibe bele kellene, de olyanokba meg beleszólnak, amibe nem kellene.
A vak is látja,hogy mennyi szabálytalan közbeszerzés van,túláraznak mindent, mennyire lenyúlják az EU pénzeket.
Plusz, a magyar sztrájktörvények, MTK is jobban hasonlít a kínaira, mint a németre.Aztán ott van az óriási ÁFA, ami jelentősen visszafogja a fogyasztást.
De, ezek nem számítanak, b_sznak rá Brüsszelben.
Na, de az,hogy nem akarnak itt muzulmán migránsokat, meg hoznak valami transzvesztitákkal kapcsolatos törvényt, na az végzetes bűn és megbocsáthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!