Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyarok miért ítélik el az...

A magyarok miért ítélik el az EU-ba való integrálódást?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést nem a feszültség keltésért írom, szóval akik elítélik az előbb kérdezettet, azok intelligensen válaszoljanak.

Szóval én egy fiatal liberális vagyok, és nem értem, hogy miért ítélik el ennyire a magyarok Brüsszelt. És most ne azzal jöjjetek, hogy be akarják hozni a migránsokat, mert azokat én se engedném be, akik csak azért jönnek ide, hogy felvegyék a segélyt és lézengjenek. Én olyanokra gondolok, hogy miért nem vezetjük be azt, hogy általános iskolától egyes tantárgyakat angolul tanítanak?(pl.bioszt vagy matekot) Attól még nem halna ki a nyelvünk. Plusz azt miért gondolják a konzervatívok, hogy a melegházasság elítélendő dolog? És ne olyat írjatok, hogy "szerintem undorítók a melegek" vagy "nincsenek velem egy szinten", hanem rendes magyarázatot.

2020. máj. 11. 21:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Picit el vagy tévedve. A magyarok túlnyomó többsége megszavazta az EU-csatlakozást (fideszesként én is) és ma is nálunk a legmagasabb egész európában az Unió támogatottsága. Két tannyelvű iskolák jelenleg is léteznek. A melegházasságot nem csak a konzervatívok ellenzik: 2002-2010 közt balliberális kormány volt hatalmon és ők sem vezették be.
2020. máj. 11. 21:42
 2/13 anonim ***** válasza:
76%

ezt honnan veszed, hogy az integrálódást elítélik...???

A legtöbb gondolkodó ember nem szereten Szovjetunió v2-t - ennyi!

Attól még lehet integrálódni, hogy a nemzetállamok megmaradnak!

2020. máj. 11. 21:43
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
ez a melegházasság egy túlhájpolt téma, amúgy kb. kétezerötszáznyolcvanheted rangú probléma....
2020. máj. 11. 21:44
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

Az átlag suttyó magyar szavazópolgárnak erre van szüksége. Ezzel a politikával lehet sorban nyerni a választásokat.

A fidesz politikájának két pillére van.

Keressünk folyamatosan ellenségeket akiket nagyon tudunk közösen utálni. Soros, Brüsszel stb.

Politikánkat fogalmazzuk meg minél egyszerűbb és primitívebb állításokban, hogy mindenki rögtön megértse.

2020. máj. 11. 21:58
 5/13 anonim válasza:
31%
Szerintem is el vagy egy kicsit tévelyedve.. Nem ítéljük el Brüsszelt, de az tény, hogy mindenbe bele akarnak szólni, főleg a magyarok helyzetébe, mert mi nem hajtunk fejet minden lépésének, mint a többi mulya tagállam. Én speciel két tanítási nyelvű iskolába jártam vidéken, ami megfelelően megalapozta mostani tudásomat. Nem ítélem el a melegeket, de kimutatott tény, hogy nekik valami nem kóser az agyunkban, lehet ezért tartják őket sokan undorítónak. A konzervatívok éppen azért azok, mert a régi hagyományokat szeretnék megőrizni, és ugye akkor még nem volt ennyi meleg, vagy csak nem merték felvállalni, ami érthető.
2020. máj. 11. 21:59
 6/13 anonim ***** válasza:
84%

"Nem ítéljük el Brüsszelt, de az tény, hogy mindenbe bele akarnak szólni, főleg a magyarok helyzetébe, mert mi nem hajtunk fejet minden lépésének, mint a többi mulya tagállam"

Mivel az EU-ba vagyunk teljesen jogos, ha valamibe beleszólnak. Ha nem tetszik ki lehet lépni.

2020. máj. 11. 22:21
 7/13 anonim ***** válasza:
53%

Ezek a fidesz-droidok pénztárnak nézik az Úniót!

Pedig nem az, és ne is legyen az!

Az Únió tud némi féket szabni egy elmeháborodott ámokfutásának!

Tehát létkérdés hogy legyünk EU tagok!

2020. máj. 11. 22:49
 8/13 anonim ***** válasza:
18%

Ugyan már milyen fékről beszélsz ?

Amig Orbán biztosítja az unioban legolcsóbb és legkiszolgáltatottabb munkaerőt, legalacsonyabb céges adózást, legkorruptabb államszervezetet addig azt csinál amit akar. Az üzengetés amit látsz az meg a műsor a választóknak.

2020. máj. 11. 22:53
 9/13 anonim ***** válasza:
66%

"Mivel az EU-ba vagyunk teljesen jogos, ha valamibe beleszólnak"

Ezzel csak az a baj,hogy olyan dolgokba nem szólnak bele, amibe bele kellene, de olyanokba meg beleszólnak, amibe nem kellene.

A vak is látja,hogy mennyi szabálytalan közbeszerzés van,túláraznak mindent, mennyire lenyúlják az EU pénzeket.

Plusz, a magyar sztrájktörvények, MTK is jobban hasonlít a kínaira, mint a németre.Aztán ott van az óriási ÁFA, ami jelentősen visszafogja a fogyasztást.

De, ezek nem számítanak, b_sznak rá Brüsszelben.

Na, de az,hogy nem akarnak itt muzulmán migránsokat, meg hoznak valami transzvesztitákkal kapcsolatos törvényt, na az végzetes bűn és megbocsáthatatlan.

2020. máj. 11. 22:54
 10/13 anonim ***** válasza:
27%
#9 es nagyon jól mondja, hozzátenném még, hogy állítólag különös figyelmet fordít az Eu a kisebbségek helyzetére miközben az erdélyi problémákról tudomást sem vesznek. Sorra büntetik a székely városokat amiért ki merik tenni a magyar zászlót, Úzvölgyét meg meg sem említem. El lehet képzelni miylen felháborodás tört volna ki, ha az úzvölgyei történet mondjuk Magyarországon egy zsidó temetőben zajlik le, tahát magyarok támadtak volna rá zsidókra, csak gondoljatok bele. És máris látod, hogy miért vannak fenntartásaink az unioval szemben.
2020. máj. 12. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!