A Jobbik nagyon le van állva a lakossági fórumokkal, nem lesz több?
Figyelt kérdés
Ennyi volt?2010. júl. 28. 18:58
1/8 anonim válasza:
Ennyi volt, bejutottunk a parlamentbe. Megcsináltuk! Nem lesz több lakossági fórum, a gárda le fogja szarni az embereket. A hétszázát!
2/8 anonim válasza:
azt nem tudom ,re rendezvényeket fog tartani az tuti, illetve az örs vezér terén az aluláróban megjelentek újra a kis bódéban nmtom mit csinálnak gondolom önkormányzatira készülősnek
3/8 anonim válasza:
Jobb is, hogy a Jobbik végre eltakarodik, bárcsak a Fidesz is eltűnne!
4/8 Kokas Lajos válasza:
Nálunk volt a múlthéten, az Eltelt 60 nap értékelése címmel lakossági fórum.
5/8 anonim válasza:
Én a múltkor is láttam egy Jobbik támogatásű programot errefelé. Meg elvileg az van nekik kitűzve, h félévente tartsanak egy nagy fórumot mindenki a saját körzetében, közben meg gondolom annyit amennyit akarnak.
6/8 anonim válasza:
Nyilván ők is majd szépen beállnak a sorba. A fontos parlamenti munka mellett már nem marad idő ránk. Az önkormányzati választás előtt persze lesz még egy fellángolás, aztán legközelebb 2014-ben leszel fontos. Én a választás előtt írtam nekik 3 emailt úgy fél éven belül. Mindegyikre szép részletes választ kaptam. A választás után is írtam még egyet, na erre már nem jött válasz.
7/8 anonim válasza:
Nem áltak le csak te nem tudsz róla!
8/8 anonim válasza:
Nyári szünet van egyébként. De állítólag augusztus közepétől kezdik a kampányt. Szóval akkortól érdemes lesz gyakran figyelni az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!