Melyik az a politikus, akit ha lenne rá módod, felképelnél?
Figyelt kérdés
Én Gyurcsánynak lendületből adnék,két sallert az biztos!:D2010. júl. 28. 18:11
11/43 anonim válasza:
Bumerángra kötnék vizes gumikesztyűket, és behajítanám az ülésterembe. Rossz helyre nem kerülhet... ;) :D
12/43 Voltaire válasza:
Én aljasabb lennék, adnék Szegedinek egy műveltségi kérdőívet, és kitöltetném vele, az lenne az igazi pofon.
14/43 A kérdező kommentje:
Honnan gobdolod,hogy Szegedi Csanád műveletlen?
2010. júl. 28. 18:29
15/43 anonim válasza:
Gyurcsányt. Nekifutásból, szöges bokszerrel.
Ha már túl sokat kap, mire odaérek, vállalom Lendvait.
16/43 Voltaire válasza:
Kérdező, egyes nyilatkozatai stílusát és mondanivalóját elnézve maradjunk annyiban, hogy erős a gyanúm, hogy egy darabig nem tart székfoglalót az MTA-ban.
17/43 anonim válasza:
Mert a liberálisoknak magasabb az intelligenciaszintjük ;)
Amúgy egyik képviselő se egy nagy eresztés...
18/43 A kérdező kommentje:
Sztem Csanádnak józan,paraszti esze van...,olyan tisztán és egyszerűen szokott fogalmazni!Voltam pár előadásán választások elött!De sztem jó pár szoci politikust lekörözne...
2010. júl. 28. 18:33
19/43 Voltaire válasza:
Csanádnak nem józan paraszti esze van, hanem egyes pillanataiban egy népszerű, és egyszerű, jellemzően fából faragott fegyverhez lehet hasonlítani.
20/43 anonim válasza:
"Hej, te bunkócska, te drága..." XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!