Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem hagyják már végre a...

Miért nem hagyják már végre a Magyar focit összeroskadni?

Figyelt kérdés
A Magyar bajnokság nézhetetlen, rosszul vagyok ha csak 1 percet is kell néznem belőle. A sok botlábú tehetségtelen embernek miért kell ennyi pénzt elkülöníteni? Ha nem ömlenének milliárdok a fociba, a fradin kívül mindegyik klub csődbe menne, a szurkolók biztos nem tudnák fenntartani őket. Épülnek a stadionok, nőnek a focistabérek, de egyre szerencsétlenebbek, amiket csinálnak. Az egyetlen magyar tehetség Dzsudzsák volt, de mint tudjuk ő inkább az arab olajsejkek pénzét választotta mint a karriert. Al-vahda, al-ittihad meg ilyen kimondhatatlan nevű sivatagi csapatokban játszott.. Szánalmas ez az egész.
2020. ápr. 29. 12:34
1 2
 11/18 mindentudó99 ***** válasza:
10%
Miért nem hagyjàk összeroskadni a Bkv-t? Legyen teljes áru a jegy ami mindenre elég. Vagy meg is szünhet hisz én nem hasznàlom.
2020. ápr. 29. 14:14
 12/18 A kérdező kommentje:
#11-es ja értem, tehát az emberek közlekedése munkahelyre, iskolába az egy szinten van a focival. Lehet, hogy te nem használod, de másoknak ez alapszükséglet, hogy eljussanak a dolgukra. Az, hogy ezeket a szerencsétleneket nézd bohóckodni a focipályán az nem alapszükséglet. Szánalmas vagy..
2020. ápr. 29. 14:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Mert elég sok pénz eltűnik ott is
2020. ápr. 29. 15:59
 14/18 mindentudó99 ***** válasza:
#12 Te meg fizesd meg Bkv teljes áru jegyét ne az én adómból furikázz.
2020. ápr. 29. 17:33
 15/18 A kérdező kommentje:
#14 Hogy te milyen buta vagy... Durva
2020. ápr. 29. 18:01
 16/18 mindentudó99 ***** válasza:
Nálad biztos nem butább. Egyáltalán miért kínzod magad hogy nézed ha nem szeretd? Én a Mónika műsorával voltam így. De nem is néztem. Ne kínozd magad kapcsolj el.
2020. ápr. 29. 19:54
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem nézem és nem is azzal van a gond, ha valaki nézi, mindenki el tudja dönteni, hogy mit akar csinálni.

A gond azzal van, hogy ebbe az egész sportágba az értékénél és jelentőségénél sokkal több pénz ömlik, mint kellene. Üres lelátók, tehetségtelen focisták, indokolatlanul drága stadionok és fizetések.

Ha pl. olyan minőségű foci lenne, mint Spanyolországban, hidd el én lennék az első, aki kimegy a meccsekre. Ott vannak tehetséges focisták, látványos játékok, normális szurkolók (akik nem a balhéért mennek ki).

De most komolyan szerinted ez fair, hogy egy tehetségtelen focista aki itt elfocizgat a sokszorosát keresi, mint egy orvos, aki életeket ment?

2020. ápr. 29. 20:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Én néztem nagyon sokáig, jártam is ki meccsre, de amióta ilyen pofátlanul csalnak, és öntik a közpénzt a fradiba, felcsútba, fehérvárba azóta nem nézem.

Már akkor sem érdekelne ha betiltanák a kisvárda, felcsút, fradi, fehérvár csapatait...

2024. febr. 19. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!