Miért nem hagyják már végre a Magyar focit összeroskadni?
Nem nézem és nem is azzal van a gond, ha valaki nézi, mindenki el tudja dönteni, hogy mit akar csinálni.
A gond azzal van, hogy ebbe az egész sportágba az értékénél és jelentőségénél sokkal több pénz ömlik, mint kellene. Üres lelátók, tehetségtelen focisták, indokolatlanul drága stadionok és fizetések.
Ha pl. olyan minőségű foci lenne, mint Spanyolországban, hidd el én lennék az első, aki kimegy a meccsekre. Ott vannak tehetséges focisták, látványos játékok, normális szurkolók (akik nem a balhéért mennek ki).
De most komolyan szerinted ez fair, hogy egy tehetségtelen focista aki itt elfocizgat a sokszorosát keresi, mint egy orvos, aki életeket ment?
Én néztem nagyon sokáig, jártam is ki meccsre, de amióta ilyen pofátlanul csalnak, és öntik a közpénzt a fradiba, felcsútba, fehérvárba azóta nem nézem.
Már akkor sem érdekelne ha betiltanák a kisvárda, felcsút, fradi, fehérvár csapatait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!