Hogyan képzelitek el az ideális társadalmat?
Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 00:18
12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem az lenne a legjobb, ha az ember fizetése, elhelyezkedése csak a szorgalmától függne. Pl.: aki becsületesen dolgozik, az meg kapja a munkája gyümölcsét, legyen szó bármi nemű munkáról. Nem lennének nyerészkedők és tisztességtelenül nagy vagyonokat zsebbe pakoló emberek. Továbbá egy munkahelyre való felvételt kizárólagosan a képzettség befolyásolja (nem lenne ilyen, hogy van egy magasan képzett ember, viszont a másik ember alig ért hozzá, viszont őt ismerem ezért bepakolom).
2010. júl. 28. 13:13
13/14 anonim válasza:
Az ideális szó szerintem se szerencsés. Ha önkényesen lecserélem arra, hogy "élhető világ", akkor egy perc nem telik bele, rátok mutogatok. Miattatok ilyen. Legalábbis miattam nem. Persze ezt csak bosszantásképpen mondom. Hátha leesik, hogy igen, egyenként kellünk hozzá. Én is. És amit most csinálunk, az megint nem jó irány.
14/14 anonim válasza:
Settlers 7 Itt egy ideális ország XD Játszál kedvedre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!