Nem is létezik a COVID abban a formában ami okán lezárták a világot?
A mai nap folyamán csináltattam antitest tesztet gondolván, hogy úgyis átestem a víruson, mivel január-márciusig bejártam a világot repülővel, az összes nagyobb gócpontot bejártam az USA és Kína kivételével, és azóta sem hatnak meg különösebben a korlátozások, rendszeresen tömegközlekedek Budapesten belül, illetve Budapest és egy vidéki város között.
A fentieken túl egyéni szabadidős sporttevékenységet végzek edzőteremben napi rendszerességgel, és maszkot sem használok, kézfertőtlenítőt is csak olyan rendszerességgel, mint a hiszti előtt. Boltba is rendszeresen járok, és nem fertőtlenítek le semmit, amit vettem, teljesen normális életet élek a körülmények ellenére.
Joggal vártam tehát egy pozitív IgM tesztet, azonban teljesen negatív lett a tesztem, a Control vonalon kívül más nem jelent meg, tehát a sok fake news, hogy maszk nélkül instant meghalsz, és mennyire durván terjed a vírus a saját példámból kiindulva nem igaz.
A másik ág pedig a halálozás. Az USA 85-100x szorzóval számol az azonosított fertőzöttek és a valódi fertőzöttek száma között, tehát az aktuális halálozási rátát 100-zal legalább le lehet osztani. Kiderült továbbá, hogy a Klorokin, amivel a betegek jelentős részét kezelték inkább ártott, mint használt, és hozzájárult a betegek elhalálozásához.
A fentiek alapján egyértelmű, hogy a modellek, amik alapján lezárták a világot, és háziőrizetbe helyezték a rettegőket csak és kizárólag túlzó adatokon alapultak, azaz nem létezik az a jellegű COVID, amitől egyre kevesebb ember, de halálosan retteg.
Szerintem is túllihegik ezt az egész Koronavírus mizériát. EGyet értek #11-el aki azt írta, hogy:
Szándékosan keltik a hisztériát a médiában, mert a világ urai szándékosan gazdasági válságot akarnak csinálni.
Véleményem szerint nincsenek a korlátozások arányban a veszélyességével. Ha minden veszélyforrást hordozó dolog miatt korlátozást vezettek volna be, akkor a világgazdaság már rég romba dőlt volna. A cigaretta is halálos áldozatokat követel (és nem csak arra veszélyes aki szívja, hanem a másoddohányosokra is), mégis vidáman árulják/csinálják rajta a nagy pénzeket. Közúti balesetekben bárki kortól és egészségi állapottól függetlenül meghalhat, és vannak is rendesen halálos áldozatok, mégsincs korlátozva az autózás/repülőzés, stb.
Hisztéria keltés az egész, és etetik a birka népet. Olyat is hallottam, hogy a koronavírus egy mesterségesen kreált vírus, és el is hiszem!!! Sokan nagyon jól járnak most, akik kitervelték az egészet. Röhely ami folyik ..... (nem Magyarországon, hanem világszinten röhelyes), a kreátorok meg dörzsölik a tenyerüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!