Nem is létezik a COVID abban a formában ami okán lezárták a világot?
A mai nap folyamán csináltattam antitest tesztet gondolván, hogy úgyis átestem a víruson, mivel január-márciusig bejártam a világot repülővel, az összes nagyobb gócpontot bejártam az USA és Kína kivételével, és azóta sem hatnak meg különösebben a korlátozások, rendszeresen tömegközlekedek Budapesten belül, illetve Budapest és egy vidéki város között.
A fentieken túl egyéni szabadidős sporttevékenységet végzek edzőteremben napi rendszerességgel, és maszkot sem használok, kézfertőtlenítőt is csak olyan rendszerességgel, mint a hiszti előtt. Boltba is rendszeresen járok, és nem fertőtlenítek le semmit, amit vettem, teljesen normális életet élek a körülmények ellenére.
Joggal vártam tehát egy pozitív IgM tesztet, azonban teljesen negatív lett a tesztem, a Control vonalon kívül más nem jelent meg, tehát a sok fake news, hogy maszk nélkül instant meghalsz, és mennyire durván terjed a vírus a saját példámból kiindulva nem igaz.
A másik ág pedig a halálozás. Az USA 85-100x szorzóval számol az azonosított fertőzöttek és a valódi fertőzöttek száma között, tehát az aktuális halálozási rátát 100-zal legalább le lehet osztani. Kiderült továbbá, hogy a Klorokin, amivel a betegek jelentős részét kezelték inkább ártott, mint használt, és hozzájárult a betegek elhalálozásához.
A fentiek alapján egyértelmű, hogy a modellek, amik alapján lezárták a világot, és háziőrizetbe helyezték a rettegőket csak és kizárólag túlzó adatokon alapultak, azaz nem létezik az a jellegű COVID, amitől egyre kevesebb ember, de halálosan retteg.
Nyilvánvaló, hogy erősen eltúlozzák a koronavírus komolyságát minden tekintetben. Ahogy írod, a fertőzöttek száma sokszorosa a kimutatottnak, a halálozási arányt mégis a kimutatott betegszám alapján számolják. Azonkívül a koronavírus áldozatai közé számolnak mindenkit, aki koronavírussal a szervezetében halt meg, függetlenül attól, hogy mi volt a halál oka.
Szándékosan keltik a hisztériát a médiában, mert a világ urai szándékosan gazdasági válságot akarnak csinálni.
A tesztek nem megbízhatóak, ez nem tudom miért nem kap nagy nyilvánosságot, pedig elég sok orvos, nővér szirénázik rajta világszerte.
Ez nem azt jelenti, hogy nincs COVID19, csupán annyit, hogy a valódi adatokról halvány fogalmunk nincs, mert boldog boldogtalan falspozitív lesz tőlük.
Vicces, te magad bizonyítod, hogy abban a formában létezik, amiről bizonyítani akarod, hogy nem létezik. 🤣🤣
Látod, te például pont nem kaptad el, -már ha igaz a duma- ami éppen azt bizonyítja, hogy messze nem vagyunk a végén, és komoly szükség van a további korlátozásokra, elvégre még az is, aki biztosan gondolja, hogy túl van rajta is elkaphatja és bele is halhat.
Amúgy az ilyen kérdéseket azért törlik -teljesen helyesen- mert jelenleg a legnagyobb bűn az álhírek terjesztése és a lázítás.
10-es, az emberek 70%-a már leszarja a korlátozásokat a maradék 90%-a vagy szarul hordja az alsógatya maszkját, vagy szarul van alapból megcsinálva, és simán ki/be jár bármilyen szűrés nélkül a levegő. Szóval az elméleted megbukott.
Utolsó, attól, hogy neked nem tetszik, ez még nem álhír, minden pontja tény. Miért kellene ennél komolyabb intézkedés egy egészséges emberekre veszélytelen 0% a halálozás krónikus betegség nélkül itthon, látszólag a hisztériakeltés mértékével közel sem azonos mértékben terjedő vírus ellen? Influenza, és herpesz ellen is bedöntöd a gazdaságot?
"Az USA 85-100x szorzóval számol az azonosított fertőzöttek és a valódi fertőzöttek száma között, tehát az aktuális halálozási rátát 100-zal legalább le lehet osztani"
Miért másnál elosztják vagy hozzáadnak, mondjuk az influenzánál vagy más betegségeknél, mert lehet még vannak fertőzöttek?
"sok fake news, hogy maszk nélkül instant meghalsz"
Hol volt ilyen hír?
"malária ellen hatásos gyógyszerről már jó ideje folyik a tudományos vita, miután a járvány kezdetén felvetődött, hogy esetleg hatásos lehet a súlyos tüdőgyulladást okozó betegség kezelésében, majd Trump elnök határozottan kiállt a klorokin mellett"
Azért ezek sokat mondóak, hogy már régebben is vita volt és olyan elnök állt ki mellette, aki azt mondta, hogy a korona egy influenza és amúgy nem lesz itt semmi baj.
"kizárólag túlzó adatokon alapultak, azaz nem létezik az a jellegű COVID, amitől egyre kevesebb ember, de halálosan retteg."
Biztos azért szállítják át más országokba a betegeket, mert nem létezik.
Hétmilliárd emberre vetíted ki egy ember mintáját, ami vagy igaz vagy csak kitaláció. Ehhez mást nem is teszek hozzá.
A te logikai hibát akkora, amit tanítanak olyanként, amit nem szabad elkövetni.
"tehát a sok fake news, hogy maszk nélkül instant meghalsz, és mennyire durván terjed a vírus a saját példámból kiindulva nem igaz."
Valóban fake news amit te találsz ki, mert senki sem mondta ezt. Teljesen tájékozatlannak tűnsz a koronavírus ügyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!