Vajon hogyan lehetne a nőket jobb helyzetbe hozni?
1. Nyugi, mást is kinevettek volna, csak (ha csávó lett volna) nem mondták volna azt hogy nők! De ezért ne légy mérges, ilyen nemek szerinti sztereotípia mindkét nemnél van , csak feltehetőleg ha férfiak társaságában vagy, nem fogsz hallani férfi vicceket, de ha pl nők között vagy, akkor általában a nők is szoktak olyanokat mondani hogy "Ezek a férfiak csak 1 dologra tudnak figyelni" stb, stb... Ezen a férfiak sem szoktak felháborodni , Nős vicceken se kell.
2/1. Nagyon rövid szoknyában nem illik kimenni, főleg nem munkahelyre. Ha meleg van, akkor húzz fel egy nem rövid, de mégis lenge szoknyát, kényelmesebb, és hűvösebb is :)
2/2. Ez ne legyen megalázó, nem csak szexualitásból tud egy férfi megdicsérni, lehet hogy csak úgy értette hogy csinos. Ez nem egy "Jó a csöcsöd, kő' Kóla?" szöveg. Én erre a te helyedben inkább büszke lennék (mégis mennyivel jobb lenne az, ha azt mondanák hogy csúnya, szakadtul öltöző, büdös, zsíroshajú vagy ?). De ha nagyon zavar, akkor mond el ezt a főnöködnek akkor (feltehetőleg) nem/kevésbé fog bókolni vagy dícsérni.
3/1. Igen, vannak ilyen rámenős férfiak, akárcsak nőknél is (bár ez férfiaknál gyakoribb). Ezen se kapd fel magad, ne idegelj, csak neked lesz rosszabb. Mond nyugodtan a főnöködnek, de nem mint szexuális zaklatás, azért az több mint amikor 2x elhívott kávézni meg néz téged (még csak nem is randira!). Fogdosott (nem csak véletlen vagy viccből hozzád ért), esetleg olyan dolgokat mondott neked ? Esetleg megerőszakolt ?
3/2. Azért eddig próbáltam pártatlan, és viszonylag megértő lenni. De az egy dolog, hogy elítélsz valakit a belső negatív tulajdonsága miatt, de hogy valakit kinézet, esetleg anyagi okok miatt kritizálsz, az szerintem undorító. Lehet hogy csak rossz anyagi háttérrel rendelkezik. Lehet, hogy valójában tök jó fej, csak kicsit rámenős. Akkor is elküldenéd, ha ilyen rámenős lenne, de egy 20-30x éves, kockahasú, milliárdos, jóképű, okos, helyes, vicces, egyébként (pár hibával) viszonylag kedves és megértő ("jófej") ember lenne Lamborginival ? Nem hiszem. Ne ítélj el egy könyvet a bórítója miatt.És ilyeneket ne írj, mert akkor a válaszadók annak a bizonyos p*csának néznek, és akkor kapod (joggal!)ezeket a típusú kommenteket is. Illetve mi az hogy ilyen ? aki pocakos és félretaposott cipőben jár, az egyből egy f*sz ? Vagy mi ? Csak ismételni tudom önnönmagam, ne legyél olyan bizonyos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!