Az "Itt a világvége, mind meghalunk! "-hisztit szép lassan felváltja az új, orwelli világrendtől való rettegés?
A helyzet legjobb ismerője Drábik János a könyveiben már régen megírta ezt a trendet, csak idő kérdése, hogy mikor valósul meg. Részletesen lehet tájékozódni: [link]
Aki röviden akar a helyzetről információt, az nézze meg a VN TV ezzel foglalkozó beszélgetéseit. Nem rózsás a jövőkép.
Sajnos egészen biztos. Nem csak Orwell által kap az ember betekintést ebbe, mert jó pár próféciában is írva van néhány ezzel kapcsolatos könyv/oldal mellett.
És igen, tény hogy sokan kezdetben még nem támasztották ezt alá, viszont már megnövekedett azok száma, akik a vallásoktól is távol állva látják be, hogy ezek alapján valami baromi nagy mozgolódás van a háttérben.
Egyszóval az egész el van baszva ott ahol van. Mindannyiunk jövőjét kábé úgy dobálják egymás között, mint egy labdát..Csak ez a labda szépen lassan leesik a sárga föld alá.
17 éves fejjel is bánom, hogy egyáltalán ebbe az időszakba születtem bele. -Egyáltalán érdemes "itt maradni?"
15-16, irigylésre méltó helyzetben vagytok. Sajnos nekem pest megyei szülőfalumban többen is meghaltak,akiket ismertem (idősebbek). Közeli rokonom pedig Spanyolországban él,most pl.egy harmincas madridi barátja (kisportolt,egészséges,az egészet baromságnak hitte)
szenved a kórházban, leginkább attól,ahogy mellette sorra halnak meg fiatalok is... Azt kell felfognunk,hogy amíg számunkra nem látványos,addig bírja az egészségügy ellátni a súlyos eseteket.
A kérdésre válaszolva meg a Social Dilemma c. dokfilmet ajánlom.
18,arra is válaszoltam,hidd el, elgondolkodtató film :)
A vírusról azt akartam szemléltetni,hogy ha minden második ajtón piros címkét látsz, akkor már annyi a beteg hogy a kórházakba nem fér be az, aki rászorul.
Ha olyasvalaki hal meg,aki a civilizációs betegségeivel,gyógyszerekkel elélt volna még 10-20 évet,jellegzetes covid tünetei voltak és a szervezetében ott a vírus, nekem egyértelmű, hogy az illető a vírus miatt halt meg. De ennél jobban nem is megyek bele, ezt a témát meghagyom a szakértőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!