Sehogyan de ezt már nagyon sokan sokszor leírták, leírtuk. Sőt még hónapokig sem lesz maradj otthon!
2020. ápr. 13. 22:09
2/17 anonim válasza:
És a vészhelyzet sem lesz korlátlan ideig csak amíg szükséges...
2020. ápr. 13. 22:10
3/17 anonim válasza:
Lehet. Majd bejelentik az első enyhítő intézkedések után, hogy kétszázezerre ugrott a halottak száma és majd mindenki visszahúzódik a vackába. Munka nem lesz. Így nincs igazán értelme majd kimenni. Pénz sem lesz, akkor még boltba sem kell kimenni
Nyugodjatok csak meg. Berobban még ajárvány x.hulláma :XD
2020. ápr. 13. 22:15
4/17 anonim válasza:
Sajnos választanunk kell, hogy a gazdaságunkat és a modern kapitalizmust totálisan lenullázzuk, vagy hagyjuk, hogy átmenjen egy járvány a világon.
Ez a maradjotthonosdi még akkor volt jó, amíg még nem volt nyilvánvaló, hogy a tudósok még csak most kezdik megérteni a vírust, és 2 év is lehet a vakcina...
2020. ápr. 13. 22:23
5/17 anonim válasza:
Utólag ki fog derülni, hogy a svédek csinálták jól az egészet.
2020. ápr. 13. 22:31
6/17 anonim válasza:
Még csak egy hónapja vagyunk otthon. Miért kell itt éveket képzelegni?
2020. ápr. 13. 23:16
7/17 anonim válasza:
A kapitalizmus már egyébként is rég megérett a pusztulásra.
2020. ápr. 13. 23:24
8/17 anonim válasza:
Most derült ki mennyi életképtelen ember van.Egy hetet nem bírnak otthon megmaradni,nem tudják feltalálni magukat.Az emberek nagy százalékának az élete nem áll másból,csakhogy menni meg menni,mindegy hova,csak tereljük a gondolatainkat,csináljunk valamit.Ezek azok,akik Tv nélkül se tudnak meglenni.A Tv-nek menni kell,vagy rádiónak,tök mindegy,csak legyen valami háttérzaj,azt az illúziót keltve,hogy benne vagyok a világ körforgásában,nem vagyok egyedül.Az ilyenek 1percig se tudnak 5percig csendben maradni,mert akkor csak a saját gondolataik maradnának,azokkal meg nem mernek szembe nézni.
2020. ápr. 13. 23:31
9/17 Estádio de Felchút válasza:
#8: Ne igyál frontinra. Köszönöm.
Hát az a baj, hogy ez a #maraggyotthon ez most nagyon hazavágta a nemzetgazdaságokat; közvetve valószínűleg nagyobb kárt okozott minden tekintetben, mint maga a vírus.
Én hátravinném agyonlőni, aki ezt kitalálta.
2020. ápr. 14. 00:46
10/17 anonim válasza:
Szerintem az is a gond, hogy nem büntetik eléggé azokat akik megszegik ezt a vészhelyzeti korlátozást. Ha kapnának egy párszázezres büntetést, úgy jobban meggondolnák, hogy kimenjenek-e, de ha csak egy ejnye-bejnyével elintézik annak nincs semmi visszatartó ereje.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!