Hány hónapot tippeltek még a #maradjotthon kampányra?
Egy idő után egyértelmű, hogy járvány terjedésétől függetlenül vissza kellesz állítani a gazdaságot a rendes kerékvágásba. Kérdés, hogy a kormány mikor fog eljutni arra az álláspontra, hogy már inkább haljon meg Magyarország lakosságának 1%-a a vírus miatt, mintsem felkelések, véres lázangások törjenek ki amely nagyobb pusztítással járhat.
Ti mire tippeltek? Mikor jelenti be a kormány, hogy a gazdaságunk nem bírja tovább a korlátozó intézkedéseket?
Szerintem szeptemberre okés lesz.
De ha az okosok elkezdenek lázadozni, lehet ez még január is...
A gazdaság nem fog visszaállni a rendes kerékvágásba még hosszú hónapokig.
A vendéglátás, szórakoztatóipar és teljes turizmus szektornak lőttek őszig. Legjobb esetben őszig...
Dolgozni, maszkban eddig is lehetett. Ha a #maradjotthonnak vége, max fellángol a járvány és lőttek az EÜ-nek, szakrendeléseknek még fél évig legalább.
#6, Ha politikus lennék, én is pontosan ezzel hitegetném a népet.
Május 15-én nyit a turizmus, június elején már a balatonparton szívhatod a cigit meg nyomhatod a Sárkány sört a haverekkel 😃
Most komolyan kinek lesz szerinted ezekután kedve bulizgatni járni meg utazgatni ide-oda vagy tömeg rendezvényekre menni? Az emberek már sosem állnak úgy a dolgokhoz, mint előtte. Mellesleg ezeknek az ágaknak idén tuti bukó minden, mert egyszer elmegy az ember megünnepli, hogy végre vége (ami úgysem a vége, de kijelentve vége) és utána meg nem lesz pénze rá... szóval a turizmus meg a bulikák, éttermek és satöbbik kb. jövő szezonra fognak újból beindulni.
Mondjuk a vásárlási szokások viszont maradhatnának ezek a járvány után is itt azt értem, hogy ne menj a másik ember aurájába, semmit ne tapogassan össze az embereke feleslegesen és tényleg a fegyelmezettség legyen a boltokban és ne családi turizmus obégasson a sorokon, hanem egy ember céltudatos vásárlása legyen...
Amíg napi 10-15 ember hal meg, addig maradjotthon lesz , ha csökken napi 3-ra tartósan (mondjuk 2 hétig, mindennap), akkor beindul az élet szép lassan újra. Szóval a legoptimistábban nézve is Május vége felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!