Mi lenne, ha Jobbik hatalomra jutna?
Mindenki káoszt mond holott sztem ők vágnbák rendbe a közbiztonságot legjobban. Külön jó ötlet a csendőrség bevezetése, és a politikusbűnözők elszámoltatása, emiatt a két dolog miatt szavaztam rájuk, a többi nem érdekel.
Ha ezt a 2-őt betartják már jobb országot csinálnak mint ami eddig volt. Akinek meg szúrja a szemét a csendőrség az bűnöző.
55
A gazdasági programjuk erősen szabad piac ellenes, ergo, antidemokratikus.
a magyar gárda eleve antidemokratikus, mivel egy pártnak sem lehet párthadserege.
Illetve a tv székházak ledózerolása sem valami demokratikus.
"A gazdasági programjuk erősen szabad piac ellenes, ergo, antidemokratikus."
Szóval az, hogy nyitni szeretnének kelet felé és hogy segítenék a kis- és középgazdaságokat, piacellenes. Köszönöm, hogy általad megvilágosodhattam! Négy év múlva ha szavazok, bizton az Szdsz-re, vagy az MSZP-re teszem majd a voksom.
Ironizáltam a "faszista" veszéllyel, ha nem esett volna le.
Sajnos elég sokan vannak ebben az országban, akik tényleg veszélyt látnak a jobbikban. Csak nem értem kinek érdeke a saját nemzete ellen beszélni.
"a magyar gárda eleve antidemokratikus, mivel egy pártnak sem lehet párthadserege."
A Magyar Gárdában és a Jobbikban mindössze annyi közös van, hogy jelen pillanatban mindkettő élén Vona Gábor áll. S bár a Magyar Gárdát tényleg Vona Gábor alapította (mikor még nem volt a Jobbik pártelnöke!, a Jobbikot nem)
"Illetve a tv székházak ledózerolása sem valami demokratikus."
Lehet hogy elhagyták a száját ezek a szavak, de tett nem követte, s akkor sem követte volna, ha éppenséggel ő a miniszterelnök.
"A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:48"
Ezzel a véleménnyel nagyon egyetértek.
"Lehet hogy elhagyták a száját ezek a szavak, de tett nem követte, s akkor sem követte volna, ha éppenséggel ő a miniszterelnök." akkor minek mondja?
Voltairenek meg üzenném, hogy a szabad piac egyáltalán nem szabad!
Ki a fene pontoz le ennyire mindenkit??
Ez egy vélemény nyilvánító oldal nem pedig ovi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!