Hogy tudnak ilyen fapofával hazudni a magyar köztévé munkatársai a kamera előtt?
Szerintem meg minden szavuk igaz mert azért vannak ilyen műsorok, hogy hiteles forrásból tájékozódhassanak az emberek.
Ne tudd meg milyen nehéz volt ezt így leírni miközben a totális ellentétét gondolom. :3
Azért van nem 1 példa,hogy nem ment az ott dolgózónak ez a szintű tömény kamu és kilépett.
Természetesen itthon full ellehetetlenítik őket ezért és külföldön tudnak csak munkát vállalni utána.
De van rá példa,rádióban is nyilatkoztak hogy ezt a fajta tömény kamut és álhír tálalast egészseges lelkű ember nem bírja tartósan.
14, ok és okozat. Borsára a következő szavakkal rontott rá valaki:
"- Na most hazudjál! Na most hazudjál!"
Már akkor voltak olyan emberek, akiknek az ingerküszöbét átütötte ez az undor, ami te meg az elvtársaid művelnek. Azóta egyre több ilyen ember van (Lásd 2019. október 13, tudod, azóta vagytok úgy beszarva!). És egyre több lesz, megnyugtatlak. De nem is árt, ha tele van a gatyó, mert legkésőbb 2026-ban takarodni fogtok, bár a válságot nézve még az is lehet, hogy már '22-ben is!
10/15:
"A linkelt példákat elfelejtetted, ...."
Kapcsold be a rádiót, vagy a tévédet, rögtön élvezheted a "példákat"! (Napi 24 órában!)
"minden épeszű ember pontosan tudja, hogy az elvtárs megszólítás a komcsik/balosok közt dívik"
Komcsiknál, így van. Vagyis nálatok, fideszbérenceknél. Egyébként süt a hozzászólásodból, hogy mennyire tele a gatya, ahogy írtam, teljes joggal. Majd figyeld meg, amikor a sok marha rájön, hogy milyen gazdasági helyzetbe került, és a fidesznyikek semmit nem tettek értük. Meglátjuk, hogy hová fognak majd csapódni, maradnak-e fideszkomcsiknál, vagy átpártolnak az ellenzékhez. De még csak át sem kell pártolni, ha elmennek bizonytalannak, az már az ellenzéknek kedvez. :) 2019. október 13-án valami elkezdődött. Ezt és a többit, amit leírtam, sokan fel tudják fogni. Persze nem az aki műveletlen, tanulatlan és alacsony intellektusú, mint egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!