Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek meddig fog tartani...

Hátastugrok kérdése:

Szerintetek meddig fog tartani a meghosszabbított kijárási korlátozás?

Figyelt kérdés

Várható, hogy májusban már nem lesz? Áprilisban már le kellene csillapodnia ennek szerintem.

(tudom, hogy határozatlan időre hozták, aki csak ezt írná, az inkább ne írja, véleményekre vagyok kíváncsi)

2020. ápr. 11. 15:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%

Május elején szerintem már lazítani fognak a korlátozásokon. Indul jövőhéten az Audi, utána egy műszakkal a Merci, múlt héten újraindult a buszgyártás, tehát kezd az ipar újraindulni, így az azokat kiszolgáló ellátási láncok is újra fognak indulni. Illetve a német belügyminisztériumnak van egy érdekes belső levelezése arról, hogy húsvét után náluk, ahol azért van párezer eset sem lesznek fenntarthatók a korlátozások. ( [link] ) Az olaszok is lázadnak a korlátozó intézkedések ellen, pedig ott állítólag tényleg szar volt a helyzet ( [link]

Plusz a turisztikai szezont nem fogják hagyni elveszni, mert akkor lehetne menteni Görögországot, Portugáliát, Ciprust, Máltát is Olaszország és Spanyolország mellett, akiknek a turizmus a fő bevételi forrásuk.

2020. ápr. 11. 19:25
 12/17 anonim ***** válasza:
24%
A tetőzés után még egy-két hónapig. Hogy mikor lesz tetőzés? Májustól augusztus elejéig bármikor.
2020. ápr. 11. 19:26
 13/17 árokpart ***** válasza:
92%
9-es. Látom nem üdítővel ünnepeled a Húsvétot.
2020. ápr. 11. 22:51
 14/17 anonim ***** válasza:
46%

#10 Szerinted mi abban a hülyeség, hogy azt felételezem, hogy a vírus tetőzése után 2 hónappal fog minden visszaállni a régi kerékvágásba?

Lehet reménykedni, hogy hamarabb de akkor az egész eddigi cécónak nem volt semmi értelme ha a tetőzés előtt akarjuk feloldani, hogy lehetőleg még több ember kapja el egyszerre. (így is olyan 1 millió betegre lehet számítani, ennek ha csak a tizede súlyos már akkor is 100 ezer ember)

2020. ápr. 11. 23:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha még két hétnél tovább fenntartják, akkor az olyan gazdaság következményekkel fog járni, hogy sokkal több halott lesz a gazdasági okok miatt, mint ahányan a vírusban meghalnak. Egyébként meg a német tudósok sorra mondják, hogy el lett túlozva az egész, nem olyan vészes ez mint a pánikja, tehát nyugodtan lehet feloldani, nem fogunk mindmeghalni, sőt tömeges megbetegedések sem lesznek.
2020. ápr. 14. 13:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#15 Szerintem ha most azonnal feloldanának minden korlátozást az egész világon, már akkor is több áldozata lenne a gazdasági válságnak, mint a koronavírusnak.
2020. ápr. 14. 16:34
 17/17 anonim válasza:
Nem tudom, utolsón mit pontoztok le, tökre igaza van.
2020. ápr. 15. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!