Kijárási talolm alatt utazhatok vonattal 120km-t nagyszülőkhöz?
Sziasztok. 3-an utaznánk (Férj,feleség,3 éves gyerek) el 1 hétre a nagyszülőkhöz,akik messzi laknak. Nincs jogosítványunk,csak a vonat jöhet szóba.
Mivel mi panelba lakunk városban...gondoltam jobb lenne a gyereknek,ha egy kicsit "szabadabb" környezetben tölthetné a hátralévő egy hetet. (Lehetősége lenne udvaron játszani.) Nagyon nehezem bírja ezt a bezártságot már 2. hete.
Elővigyázatosságbol anyukámnál "laknánk",nem a nagyszülőknél.
Nem tanácsos...főleg nem sühaha utazás után nagyszűlöhöz menni ..
(Mondjuk engem nem érdekelne a vírus, de más érdekében betartom. )
ha sokat mászkáltatok mostanában, nem nagyon kéne nagyszülőköz utazni, mert ők a legveszélyeztetettebbek.
De amúgy el lehet, csak onnantól ne nagyon mászkáljatok, hanem várjátok ki ott a vírus végét.
Pont az ilyenek miatt még több lesz az áldozat!
Felnőtt létedre nem fogod fel, hogy nem mehetsz? Hiába vagy látszólag egészséges, vírushordozóként megfertőzhetsz egy falut is! A kislányodról nem is beszélve, aki már a vonaton is összetapogatna mindent.
És még te beszélsz elővigyázatosságról?
Kijárási tilalom alatt nem, de most nincs kijárási tilalom, ezért nyugodtan utazhattok. A kutya sem fogja megkérdezni, hogy hova mentek. Ha a nagyszülőknek nincs semmilyen egyéb betegségük, akkor pedig ők sem veszélyeztetettek, főleg nem egy olyan vírustól, amit a statisztikák szerint kb. 600-an, a valóságban max. pár ezren kaptak el eddig Magyarországon.
#nemaradjotthon
Tisztázom akkor. Anyukámnál lennénk! Nem a nyagyszülőknél!
A célom az odautazással csak az lenne,hogy a gyerekem egy "szabadabb" mozgástérben,kertesházban töltsön egy hetet!
Nyilvàn ugyaúgy betartanánk mindent ott is,ahogy eddig itthon! Csak egy másik házban! (Nagyszülők nélkül)
Én nem ajánlanám, hogy oda menjetek, még ha nem is ott aludnátok akkor sem. Minden kapcsolattartással veszélynek tennétek ki őket, az unoka is biztos odaszaladna stb.
Ha a rendőr megállít nem fognak megbüntetni, így ezt inkább nektek kell mérlegelni.
A kérdés az én szeszögemből szól.
Nyilván az én anyukám (48 éves) a gyerekem mamája!
Az nagyszülő,akiről írok az az én mamám! Gyerekem dédije (64 éves).
Lehet kicsit furán fogalmaztam a leírást. Bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!