Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A fiatalok ismerik Gyurcsány...

A fiatalok ismerik Gyurcsány Ferenc öszödi beszédét?

Figyelt kérdés
Engem meglep, hogy a fiatalok között ilyen népszerű Gyurcsány Ferenc. Kíváncsi lennék, hogy közülük hányan ismerik a volt miniszterelnök kiszivárgott beszédét, majd az emiatt ellene tüntetők tömeges véresre verését.

2020. márc. 31. 04:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Igen, arról szólt, hogy a fidesz dirket eltorzította és aláadta a hangját Gyurcsány Ferencnek ezzel kirobbnatva a 2006-os vérengzéseket ahol csomó jobber megsérült. Ennyi, ja és utána alakult meg a Demokratikus Koalíció , Gyurcsány ferenc új pártja. Amúgy a DK rövidítés Dobrev Klára ,nem Demokratikus koalíció.
2020. márc. 31. 11:22
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

1. Nem hiszem, hogy ismerik vagy akár érdekli őket.

2. Szerintem azért népszerűbb, mert egyre több olyan fiatal szavazó van, akik semmi másra nem emlékeznek vissza az életükben, csak az Orbán-kormányokra. Ezért úgy vannak vele, hogy bármi, számukra "újat" szívesen kipróbálnának.

Valahol megértem őket, de én úgy vagyok vele, hogy "kösz, már próbáltam, elég volt abból is". (Nem mintha annyira meg volnék elégedve, de úgy érzem, a számomra fontos szempontokat szem előtt tartva jelenleg egyszerűen nincs választék; és én pontosan tudom, hogy (legalábbis számomra), ők sem voltak jobbak, sőt!)

2020. márc. 31. 11:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Gyurcsány öszödi beszédének csak egy minimális részét adták le ami hergelte az embereket. Most meg a fiataloknak nincs jövő képük inkább elhagynák az országot.
2020. ápr. 1. 15:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Barócsi Istvánné!

Köszönö! Én is ezt a sorokat akartam ide írni! Őn egy igazi demokrata!!!

2020. ápr. 1. 15:54
 15/18 A kérdező kommentje:
Szeretem a a posztkommunista liberálisokban, hogy nem zavarja őket a valóság.
2020. ápr. 1. 17:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#14 vagyok. Pontosan, engem sem zavar. Van egy elképzelt világom ahol még azért is Orbánisztánia a hibás ha odaégetem a vizet, mert közben rá gondoltam.
2020. ápr. 1. 21:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ismerjük.
2020. ápr. 5. 07:28
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Tanultuk törin
2021. máj. 17. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!