Ha nem beszélnénk be magunknak, hogy annyire függünk az államtól, nem zavarna minket a politika?
Nem értem itt Magyarországon azt, hogy az emberek életét miért befolyásolja annyira a politika, hogy minden problémát a politikára kell kenni, és minden jó dolgot ami történik az életben, annak kell köszönni, hogy éppen valamelyik kedvenc politikusunk tett valami nekünk tetszőt.
Most attól függetlenül, hogy MSZP, Fidesz, Kétfarkú Kutyapárt, vagy kitudja még milyen anyámkínja van éppen "hatalmon", attól még nem ugyanúgy eszünk, iszunk, dolgozunk, szórakozunk?
Az én életszemléletem szerint az állam egy zavaró tényező, amit egyszerűen figyelmen kívül kell hagyni, és attól függetlenül vinni az életünket. Sok helyen élnek hasonlóan az emberek pl. Ukrajnában, a nagyon korlátozó Észak-Koreában is (menekültek beszámolóiból tudom), és a "jobb" országok közül még az U.S.A.-ban is, ahol olyan törvények voltak, hogy pl. 2003-ig Texasban illegális volt az orál szex...
Egy biztos, a politikamániás, szélsőjobbos nagyimon kívül az egész családom magasról tojik az államra, és érdekes módon sokkal boldogabb az életünk, mint azoknak akik állandóan azon morognak ha az állam valami nekik nem tetszőt csinált, azon örülnek, ha valami nekik tetszőtt csinált meg ilyesmi...
Ha van elég pénz ahhoz, hogy ne éhezzük, van lehetőségünk olyan munkát végezni ami tetszik nekünk és jól tudunk szórakozni, akkor mi kell még?
Na tessék, szar az állam, mert nem hagy bulizni, zülleni, drogozni, inni... magvas válasz a nagy felvilágosodottól. Amúgy pont Orbánkáék alatt növekedett a drogproblémák száma - és nem a "drogpolitika" miatt, mert az nem volt nekik, az álszent szarság miatt, amiért a füvesek sírnak - a gyakorlatban nekik kedvezett Vityka. A szaros alanyi jogú családi pótlékjával. Anno nálunk is, egy szarul sikerült felmérő (valami 2,1-es osztályátlag) után sóhajtott fel a tanár, hogy egyesek mi a francnak járnak iskolába. Az egyik leggazdagabb családból való meg beröhögött, hogy a családi pótlékért. Amiből suli után a fél osztály a kocsmába ment.
Nem az állam a szar, hanem akik a pozíciókban ülnek. Szintúgy a cégeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!