Nincs még elég nagy gond a Földön?
Figyelt kérdés
Eljött az idő, hogy újraelosztást hajtsunk végre a bolygón!2020. márc. 25. 17:35
3/28 anonim válasza:
Szerintem van elég nagy gondon a Földön, nem kell még újraelosztás is a tetejébe.
4/28 A kérdező kommentje:
4! Az újraelosztás mitől gond? Te se érted a leírtakat!
2020. márc. 25. 18:09
5/28 anonim válasza:
Kérdező
Te tudod hogy mennyi problémával és gondal jár mellesleg esetleges világháború törne ki.
Neked ez nem gond?!
6/28 anonim válasza:
Oké, kérdező, kezdjük a te cuccaiddal!
7/28 A kérdező kommentje:
Mivel a többség kivan zsákmányolva a Földön, így nincs szükség semmilyen háborúra. Nekem nincs semmim, amit a közösbe kellene tenni!
2020. márc. 25. 18:20
8/28 anonim válasza:
Hát akkor kezdj el dolgozni, és szedj össze annyit, hogy egy ilyen újraelosztásnál neked is áldozni kelljen. Akkor majd talán írok egy olyat, hogy "ez egy tinédzser fantázia", de most még erre sem érdemes ez a kérdés.
9/28 anonim válasza:
7.
Akkor miért tört ki az 1. És 2. Világháború
10/28 anonim válasza:
Hallod, én csak válaszoltam a kérdésedre tökfej. Kérdezted, hogy nincs-e elég gond a Földön? Jöhet az újraelosztás? Nem - a válaszom - van elég gond a Földön, nem kell újraelosztás is a tetejébe. Érted már hidroglóbusz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!