Tegnap találkoztam olyan emberrel aki tudom hogy kötelező karanténban van és megszökött. Bejött a boltomban és még részegen randalírozott is. Mi csináljak?
Figyelt kérdés
Egy pánikban vagyok. Kihez fussak?2020. márc. 23. 06:57
21/27 anonim válasza:
* Itt te vagy az, aki egyedul van.
22/27 anonim válasza:
72%-os, nem tűnt fel, hogy itt veled nem értenek egyet és több forrásból is ugyanazok az infók jönnek, ami ellentéte a tiédnek? :) Jó lenne ha rájönnék végre és felfognád
23/27 anonim válasza:
Itt egyedül te fújod a h.lyeségeket. Jó lenne ha abbahagynád, mert semmi értelme. Engem, aki benne van a témában úgy sem tudsz meggyőzni a h.lyeségedről. Írogathatsz még egy tucat smilyet is, hogy komolyabbnak tűnj, de akkor sem jön össze. Ideje lenne utána járnod a dolgoknak
24/27 anonim válasza:
Le kel loni mindet problema megoldva
25/27 anonim válasza:
"több forrásból is ugyanazok az infók jönnek"
Nem szoktam ugyan belemenni parttalan vitakba, mert idopazarlas, de ezt a temat eleg fontosnak erzem ahhoz, hogy egy utolso kiserletet tegyek (nem elsosorban miattad, az veszett ugy, inkabb az ezt olvasok erdekeben).
Tehat: Milyen forrasokbol jonnek ezek az infok?
Az enyemek: [link]
[link] (gov.hu domain: hivatalos kormanyzati portal)
27/27 anonim válasza:
szabálysértés: rendőrség kb 100 eljárás folyik ilyen ügyben. Hanem akarsz veleki cseszni, jelentsd ma, csak pár százeres a bírság, de nemsokára letöltendőt kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!