Nem furcsa, hogy az EUban rendszámtáblán nincs rajta a nemzetállamok zászlója, csak a Birodalomé? 😒
Figyelt kérdés
Miért?2020. márc. 13. 08:37
11/18 anonim válasza:
1, mutass már egyet nekem is
2, mi lenne abban a jó?
12/18 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekem a HU elég egyértelmű. Meg talán mondjuk azért EU - sak a rendszámtáblák, mert a közlekedési szabályok az EU - n át rendszeresítettek, mindenkire ugyanaz a szabály vonatkozik.
13/18 anonim válasza:
Nekem is elég egyértelmű a HU kár hogy nem ez van a táblán. Meg soha nem is volt. De okosnak lenni azért jó.
14/18 anonim válasza:
Nem furcsa kérdező, de ezt neked jelenleg nem lehet elmagyarázni. Kell még pár év az iskolában...
15/18 anonim válasza:
13. Igen elírtam, mert a H az már nem egyértelmű :)
16/18 anonim válasza:
Köszönöm kérdező, hogy visszaigazoltad. Tényleg nem értenéd. Azt elmondom, miért, a többi okulására.
Érteni az képes, aki be is fogad. Információt. Aki csak fröcsög, de nem tudja kinek, nem érti mit, és ettől boldog, viszont utál mindent ami más mint az övé, hiszen utáljuk amit nem értünk...
17/18 anonim válasza:
Miêrt? Zavar, hogy egy olyan közösségbe tartozunk, amely szūntelen támogat? Legalább is én büszke vagyok arra, hogy EU-s állampolgár vagyok! És nem, nem zavar.
18/18 anonim válasza:
Kb semmi sem tiltja meg, hogy az adott orszag rarakjon valami nemzetit az EU-s kek sav mellett.
Pl: A szlovak rendszamon Szlovakia cimere diszeleg. Az osztrak rendszamon az adott osztrak tartomany cimere, es igy tovabb. Ne az EU-t hibaztasd azert, mert a magyar rendszamon semmi nemzeti nincs. Magyarorszag ugyanugy beletehetne a zaszlot vagy a cimert mondjuk a 3 betu es a 3 szam koze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!