Egy gyanús hajléktalannal szemben érdemes megánnyomozót fogadni? Vettem egy nyaralót. Többi lent.
Figyelt kérdés
Tavaly tavasszal vettem egy nyaralót egy erdős részen egy frankó kis helyen. Úgy döntöttünk a párommal, tavasztól őszig ott leszünk, onnan járunk dolgozni. Csakhogy kiderült , nem egyedül vagyunk a környéken. Már alapjáraton rossz érzésem volt sokszor. Páromnak is. Kiderült lakik ott valahol az erdőben egy hajléktalan teljesen egyedül. Egyszer odajött hozzám és próbált velem kommunikálni mint szomszéddal, de szó szerint sokkoló volt a beszélgetés a csávó teljesen el van borulva szerintem, nem beszél emberekkel olyan mint valami feral child. Utána napokig nem birtam aludni. Hogy estleg valami bújkáló bűnöző lenne aki annó csinált valmit és ott tűnt el a civilizáció elől az is eszembe jutott. Azóta nem szívesen járunk ki mert olyanokat is mondott, ami arra engedett következtetni, hogy figyelt is minket. Ilyesztő volt az egész ember, mint valami horrorfilmben. És ő is otthonának tartja a helyet. Nyilván sanszos hogy nincs telefonja sem . A környéken nem ismerik, csak egy vallásos nő tartja valami szent remetének, persze az meg visszamondhatta neki hogy kérdeztem utána és azóta velem se áll szóba. Ilyen esetben tudna segíteni egy magánnyomozó? Körzeti megbízott nem mondhat semmit, polgarőrség nem tud...2020. márc. 2. 03:47
21/21 anonim válasza:
Nyugodtan el lehet üldözni. Botokkal elhajtjátok. Az a terület nem az övé én biztos kitoloncolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!