Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Melyik Európa leglepusztultabb...

Melyik Európa leglepusztultabb metróvonala?

Figyelt kérdés
A budapesti M3-as benne van a top 3-ban?

2020. febr. 29. 07:56
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Most már nincs benne, hiszen felújítás alatt van. Tarlós idején, amíg szinte mindennaposak voltak a metrótüzek, biztonsági értelemben simán elképzelhető volt.

A "szerelvényfelújítással" amennyiért vehettünk volna korszerű, klímás, vezető nélküli, biztonságos, energiatakarékosabb metrószerelvényeket is, amit Karácsony tuti, hogy kiharcolt volna, már nem vagyunk benne.

Egyébként metróállomás tekintetében is láttam jóval rondábbakat is, kifejezetten nyomasztó állomásokat, amiket azért egy szimpla burkolatcserével, festéssel már klasszisokkal jobbá lehetett volna tenni, de nem értem, miért nem teszik.

2020. febr. 29. 08:37
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Hol lenne már benne?
2020. febr. 29. 08:45
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Most a Jekatyerinburgi metró lett modernizálódva ugyanazon cég által, amilyen a mieink. Az eredeti gépek is annak idején közlekedtek Bp.-n.

Ez viszont nem jelenti azt, hogy a vonaluk lepusztult lenne.

2020. febr. 29. 09:08
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
Kaposvár és Nagyatád közötti. Borzasztó, nem is értem miért engedik, de érted, menetrendje sincs meg aki nem oda valósni nem is tud róla, hogy létezik.
2020. febr. 29. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
Természetesen a budapesti metróvonalak.
2020. febr. 29. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:
A német.
2020. febr. 29. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!