A liberalizmusnak van ilyen veszélye?
Mivel a liberalizmus egyértelműen rossz, ezért ha véletlenül az lesz és az emberek csak akkor jönnek rá, hogy rossz. Akkor nem fognak újra hatalomra juttatni egy Hitlert? Ha jól tudom azért választották meg, mert érezték a liberalizmusnak a pusztítását. Ezért kéne hatalomra juttatni a Mi hazánk mozgalmat, hogy gyorsan rendet csináljon és ne fajuljanak el a dolgok.
Ha rendesen meglennének büntetve pl. a cigány bünözök akkor el menne a kedvük a bünözéstől és ha normálisan viselkednek akkor meg senki nem utálná őket. Igy meg lehetne szüntetni a rasszizmust.
Ez helyett náci nak vannak nevezve azok akik ezzel a módszerrel akarják megszüntetni a rasszizmust, és ők egyszerű fenyegetéssel akarják megszüntetni a rasszizmust.
Szerintem pont a mostani szélső jobb megszavazásával lehetne megakadályozni egy újabb népirtást.
Amíg a liberálok gyűlölettől torzult arccal hirdetik, hogy mit fogadjon el mindenki, nem veszik észre, hogy egyre jobban csúsznak ki az általuk védendő dolgok a kezeik közül.
Bármihez nyúlnak, bármihez szólnak, ellenszenvessé teszi őket.
Aztán próbálják úgy jónak feltüntetni magukat, hogy értelemszerűen jó érdekek mellé állnak, mintha az is a sajátjuk lenne.
Pl klímavédelem, állatvédelem, stb.
Hitlernél kevesen imádták jobban a kutyáikat...
Szóval akkor hogy is van ez?
"én a neoliberalizmusra gondoltam ami nem is liberalizmus, mert pár ember plusz jogokat kap valakiktől meg még el is vesznek. Például szerintük teljesen normális, hogy az antifák megtámadták a kitörésre békésen emlékezőket. "
Szerintem pedig te magad sem tudod, hogy mire gondoltál.
A neoliberalizmusra biztos, hogy nem gondoltál, mert annak az ég világon semmi köze ahhoz, hogy "antifák megtámadták a kitörésre békésen emlékezőket".
A liberalizmussal egy baj van, hogy az ilyeneknek is ad szavazati jogot, mint te...
Kérdező:
"Ha rendesen meglennének büntetve pl. a cigány bünözök akkor el menne a kedvük a bünözéstől"
3 fajta ember van!
1. A mésik kárán tanul
2. A saját kérén
És a 3. Egyik se
Na a cigányok a 3. Nézz körül!
Baszhatod a büntetést,semmiből se tanulnak sohasem!
A többit a fantáziádra bízom!
Akkor te nyilván szolgalelkű vagy, ha szerinted a liberalizmus rossz. De van egy jó hírem: még mindig beszökhetsz Észak-Koreába, hogy egy megnyugtató diktatúrában éld az életed.
...még mindig itt vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!