Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Wass Albert fasiszta volt?

Wass Albert fasiszta volt?

Figyelt kérdés
Most néztem a #nonat-ot vagyis a pedagógusok demokratikus szervezetének a face profilját, aztán láttam, hogy kiírta egy /gondolom/ tanár, hogy "Nem tanítok fasiszta írót".

2020. febr. 5. 00:58
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
26%
Igen, fasiszta volt. Én kizárólag szélsőjobbosok által láttam megosztva a "műveit".
2020. febr. 5. 07:23
 12/43 anonim ***** válasza:
71%
Akkor a libsi meg komcsi irodalmat se szabad tanítani,mert azok több embert öltek meg mint a nácik meg a fasiszták együttvéve.
2020. febr. 5. 07:35
 13/43 anonim ***** válasza:
67%
Nem volt fasiszta. Aki az ellenkezőjét állítja, az semmit nem olvasott még tőle. Különösen ajánlom az Átoksori kísértetek című művét, amiből kiderül, hogy a fasisztákat is ugyanúgy elítéli, mint a kommunistákat.
2020. febr. 5. 07:45
 14/43 anonim ***** válasza:
80%
Ez a tanár is adja vissza a diplomáját és menjen el portásnak! Ráadásul igen divat mindenre rámondani, hogy "fasiszta", így még komolytalanabb a hiszti.
2020. febr. 5. 07:51
 15/43 anonim ***** válasza:
92%
Ilyet továbbképzésen miért nem tanítanak a pedagógusainknak ? :O
2020. febr. 5. 08:13
 16/43 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként lehet szidni a tanárokat, sokan meg is teszik a Facebookos posztok alatt is, hogy "ezek" ne tanítsanak.

Viszont országszerte 5000 tanár hiányzik a kozoktatasbol.

Nincs olyan helyzetben az ország, hogy megtehesse, hogy elküldje azokat a tanárokat, akik bírálják a tantervet.

Mivel a tanárok vannak ebben benne és ők érzik a rendszer hibáit, havi 140 ezrekert, így szerintem joguk van véleményt formálni. Ki szolaljon fel az összecsapott tantervről, ha nem ők, akik a legjobban érzik?

Wass Albert személye és munkássága nagyon megosztó. Ez tény. Szerintem lehet úgy is tanítani, hogy elmondjuk a tényeket és majd a diák eldonti, hogy mit gondol. Viszont a kormány egyértelműen abba az irányba ment el, ahol azt kell gondolnia a diáknak, amit ők írnak elő ami nekik kedvező.

Amúgy tényleg főleg a szelsojobbosok okvassak a műveit.

2020. febr. 5. 08:27
 17/43 anonim ***** válasza:
87%
Nem az a baj a tanárokal amit gondolnak a tantervről,hanem hogy a hungarizmust nem tudják megkülönböztetni a fasizmustól.
2020. febr. 5. 08:31
 18/43 anonim ***** válasza:
81%
"Nincs olyan helyzetben az ország, hogy megtehesse, hogy elküldje azokat a tanárokat, akik bírálják a tantervet." Biztos hogy olyan történelem, meg magyar tanárokra van szükségünk, akik nem tudjak megkülönböztetni a fasizmust a nemzeti szocializmustól vagy az antiszemizmusit a hungarizmustól? És nem ismerik Wass Albertet sem?
2020. febr. 5. 08:32
 19/43 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem néger zsidó volt 😁😁

Viccet félretéve, elsősorban hungarista volt, de nevezhetjük nemzeti nacionalistának is

2020. febr. 5. 08:34
 20/43 anonim ***** válasza:
35%
Persze, hogy az volt, ő bombázta Hirosimát is!
2020. febr. 5. 09:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!