Ha Golda Meir nem volt orosz származású, akkor Soros György miért magyar származású?
Nem értem. Ha én nem szeretem a halat, attól még a szomszédom szeretheti a töltött káposztát.
Ha Golda Mabovics volt a neve, akkor apuka Mabovics tényleg nem orosz volt (hiába éltek az akkor Oroszországhoz tartozó Ukrajnában), mert a neve alapján inkább valami délszláv eredetű lehetett. Soros felmenői meg nyilván a régi Magyarország területén éltek (talán évszázadokon át).
A magyarországi németek svábok
A magyarországi zsidók magyarok?
Ezt akartam mondani, a magyarországi zsidók izraelita vallásúak és zsidó nemzetiségűek, ez a régi lexikonokban is így szerepel.
A magyarországi németek nem csak svábok, vannak bajorok, szászok is, csak kevesen. De a magyarországi szerbek sem magyarok, hanem szerbek. A magyarországi zsidók meg zsidók. Soros György magyarországi zsidó származású, Golda Meir pedig oroszországi zsidó származású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!