A következő választáskor, ha nem Orbán győz, a migránsokat beengedik?
Nem követem a politikát, Orbánon kívül igazán azt se tudom, ki kicsoda, ezért nem is okoskodok. Ezért, aki otthon van ebben kérdezem. Attól nem félek, hogy mi lesz drágább vagy rosszabb. Attól viszont szinte már rettegek, hogy mi lenne, ha bejönnének. Nem akarok nap mint nap attól tartani, amint kilépek az utcára, hogy a saroknál engem megerőszakolnak, apámat és a kutyáimat pedig megölik.
Valaki fényt vinne az éjszakámba, hogy mire lehet számítani, mi is van/lesz pontosan? Persze nem az eredményekre gondolok, senki nem jós.
18/l
Ukrán munkásból itt se sok van. Napszámba járnak át esetleg páran határ mellé, mert a cigányok a közmunkán vannak, ők kevesebbet kapnának, mint közmunkán kevesebb munkáért. Az ukránnak meg kevesebbet fizetnek, mint a cigánynak, mert nekik az is pénz. Ezt onnan tudom hogy határ mellett lakok és itt nagyban megy a mezőgazdaság, van aki lejár a határra a munkásaiért, van akihez busszal/kocsival jönnek mennek.
De inkább az a jellemző, hogy bejelentkezik ide az ukrán és kapja a nyugdíjat, de nem is itt él, nem is itt élt, nem is fog itt élni. Semmi köze az országhoz, soha nem adózott ide egy forintot se csak kivesz a közösből. Vannak ahol 300an vannak bejelentve 1 házba.
Ha szeretnéd küldök linkeket, de ha rá keresel több száz cikket találsz ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!