Ha van hitél nélkül egy lakásod, hétvégi házad, kocsid, olyan fizetésed amiből gond nélkül megélsz, akkor középosztálybelinek számítasz?
Érdekes ezt így leírva látni.
Kétkezi munkás vagyok,az voltam egész életemben és sose szégyelltem.
Sose jártam egyetemre még érettségim sincs.( Burkoló)végzettséggel rendelkezem,de amim van azt a két kezemnek köszönhetem.
A lakásom a város úgymond "proli" részén van sokan lenézik de én szeretem.A kocsim egy 2002 évjáratú Suzuki Swift Sedan azzal járok mindig dolgozni,tele vannak a szerszámaimmal úgyhogy sejthetitek hogy nézz ki.
A hétvégi házam egy kis tégla ház pincével gyümölcsössel közel a városhoz,mondjuk azzal szerencsém volt mélyen piaci ár alatt sikerült megvennem.
Most van egy 2 éves tervem,hogy a háztömben ahol lakok, akarok venni magamnak egy garázst.
# 11 Gratulálok!
Jó ezt olvasni, hogy igenis lehet saját erőből boldogulni.
Utálom, hogy a médiában egyfolytában a hergelés megy, hogy csak az jut előre, aki Lőrinc barátja, és hasonlók...
És igen, lehet elégedett az ember úgy is, hogy nem Mercedes-e van, vagy nem rózsadombi lakása.
Köszi, hogy leírtad. :)
"Utálom, hogy a médiában egyfolytában a hergelés megy, hogy csak az jut előre, aki Lőrinc barátja, és hasonlók..."
A médiában? Ott ilyet sajnos nem hallasz, pedig ez az igazság. Ezt csak azok mondják ki, akik Magyarországon élnek és dolgoznak, mert ők tudják, hogy így van.
Tehát lőrincnek milliószámra vannak barátai..
LOL
15#
Nem szerencsére nem,csak egy kis ember vagyok,de jól van ez így.
Apósomnak van egy falusi lelakott Kádárkockája egy húsz éves Opel Astrája, és egy olyan kétszázezret érő zárt kertje. A vagyona úgy érhet négymilliót összesen.
A te nézeted szerint középosztálybeli. Mindenki más szerint elég szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!