Miért van ez a fehér nacionalizmus, fehér ellenesség?
#27,,Kedves utolsó, ott a google keress rá, olvasgass ha nem érted. Én pl nem azt írtam hogy a négerektől lopták a techonlógát. A négerektől földeket, természeti kincseket lopnak a mai napig." Jó és szerinted az úgy oké hogy ott egy egész kontinens amit vademberek laknak, akik az adottságokat egyáltalán nem használják, de te ne menjél oda mert az az övék?
,,De ha már kínaiak, igen pl a kínaiak már jóval az európaiak előtt leigázhatták volna a világot, de nem tették. Nézz utána hogy miért nem." Igen mert a kínaiak IQ-ja átlagban 105 a négereké meg 65.
#29 Ne mondd már nekem hogy a 3nyomásos gazdálkodás tette Európát naggyá. Ez sületlenség. Az Európai kultúra bőven magasabb szinten állt már kétezer évvel korábban mint szubszaharai Afrika az újkor kezdetén.
Egy példa volt, ahogy írtam, egy fontos tényező abban, hogy Európa oda jutott, ahol most van. Ugyanis ez tette lehetővé a magasabb terményhozamot, ami nélkül nem nőtt volna a népesség, ami egy fontos tényezője volt a nagy földrajzi felfedezéseknek... stb.
De továbbra is figyelmen kívül hagyod a lényeget: szerinted ha a történelem egy adott pontján az adott civilizáció fejlettebb egy másiknál, akkor az biológiai eredetű. De ez csak akkor lenne igaz, ha a történelem folyamán mindig az adott rassz lett volna a legfejlettebb.
:DDD
Hát mondjuk kezdjük i. e. 75 ezerrel, amikor még mindenki feka volt. Folytathatjuk 2020-szal, a Bahamákon élő feketék ugyanis fejletebb gazdaságban élnek, mint a fehér magyarok.
A két dátum között még tudok mondani párezever évet, amikor egy adott fehér közösség alacsonyabb fejlettségi szinten élt adott színesbőrű közösségnél.
#36,,i. e. 75 ezerrel, amikor még mindenki feka volt." Az otthon tartott yorkshire terrier is szürke farkas volt valamikor. Mi is következik ebből? Sőt a te logikát alapján akkor az ember egyenlő a majommal, a mókuscickánnyal vagy az egysejtűekkel. :D Arról most ne is beszéljünk hogy az összes Afrikán kívüli populáció hordoz neandervölgyi géneket(akik már bőven fehérek voltak), tehát ez a mind négerek voltunk, nem érv csak olcsó demagógia.
,,A két dátum között még tudok mondani párezever évet" Akkor itt a lehetőség mondjad! Ne tartsd magadbanXD Egyébként az ahogy az egyenlőségpártiak kerülik a szilárd biológiai tényeket és ahogy arról tudomást sem vesznek, az elég látványos terelése a témának.
,,Bahamákon élő feketék ugyanis fejletebb gazdaságban élnek, mint a fehér magyarok." Turizmusból, offshore mutyizásból meg mások(főleg fehér és ázsiai vállalkozók) által létrehozott gazdaságból könnyű. Amúgy pedig jó hogy fel hoztad példának, mert hiába élnek magasabb életszínvonalon ennek ellenére minden bűnözési statisztika terén sokkal rosszabbul állnak mint mi, szóval megint engem igazolsz: [link]
Te milyen elméletről beszélsz? Utópista elméleteitek nektek vannak! Ti hiszik azt, hogy felül tudjátok írni biológiát. De a nagyobb baj, hogy egyesek még le is tagadják, hogy lennének szignifikáns biológiai különbségek.
,,mindjárt képes vagy árnyalni a helyzetet"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!